Cucumber sucks!

Jag har börjat tycka om mjölk, päron och styrketräning. Det är sådant jag typ hatat förut, varför kan jag inte börja tycka om gurka och vara en vanlig människa? Det är sjukt jobbigt att alltid vara den enda som inte tycker om gurka, ingen fattar varför jag inte gör det. "Gurka smakar ju inget" har jag fått höra tusenfemtiotre gånger men jag tycker inte om det! Anledningen till att jag tar upp detta är att jag åt på Subway idag och kände mig jättedum när det var världens kö och jag var tvungen att säga "jag vill ha allt förutom gurka". Suck...

Har även lekt med Nina idag, eller...lekt och lekt. Pluggat. Vi försökte skriva vår biologiuppgift...men våra samtal började med t.ex. "vi hittade en nedbruten kotte i skogen" och slutade med "åh, Edward!" eller "killar är bara dumma i huvudet" haha. Måste dock tillägga att alla killar inte är dumma i huvudet! Min bror gav mig en marabou idag :D Me like!

Nu mina vänner ska jag sova! See you when I see you!

Nina :D



New Moon and a cold dildo

Gaaah! har precis sett trailern till New Moon och gaaah! snacka om att jag kommer gå på premiären! Edward är så snygg! haha, på tal om Edward så berättade Emma världens roligaste grej idag. Det finns tydligen en dildo som är kall och glittrig så att det ska kännas som Edward...då undrar jag hur man får den att bli kall? får man typ sätta in den i kylen då? Det har varit dagens samtal, Twilight alltså. Nina håller på och läser den tredje boken nu och ni minns ju säkert hur jag var när jag hade läst böckerna. Hehe.

Idag har jag även varit och tränat. Tävlade lite med en tjej idag på gymmet, jag är inte säker på om hon fattade det men jag tycker det är jättekul att vara bättre än alla andra. På trampmaskinen som jag kallar den, hade hon alltid 30 och såg helt ansträngd ut och då var jag ju såklart tvungen att ha 50 och se proffsig ut. Det är mycket roligare att tävla med folk i smyg än att bara träna och se tråkig ut. Hehe. Ja..jag är skum. Sen var jag på Johns pass (det är två veckor sen sist!!) och det var så kul! Jag älskar aerobics! Nu söker de nya ledare igen...man blir sugen ibland men jag tror inte jag skulle hinna det. Man måste ju hitta på ett pass, öva, skaffa musik osv. Nja...vi får se! Det skulle vara sjukt kul! Kärlek till Friskis iaf!

Taggar helg och taggar min säng! Har sovit typ 12 timmar på två dagar...det är VÄLDIGT lite för att vara mig. Jag måste sova minst 10 h/dygn för att vara någorlunda pigg på dagen! Jisses vilket långt och onödigt inlägg det blev, det gillar vi!

Ge mig en Edward!


Mindre nice..

Dagen började med snooze x 3. Pratade med Frau Elina till kl 00:01 igår! Det behövdes! Precis som att jag hade behövt femtonhundratrettiotre koppar kaffe på biologilektionen idag. Ett bra ord som definerar läraren och ekologi är: Fuckin' boring! Hehe. Två då. Vad håller vi på med egentligen? och varför ska vi gå runt Rocksjön nästa vecka? Uhh...tycker inte om biologi.

Har även lyckats göra bort mig idag, big time. Lyckas alltid på något konstigt sätt! Men jag borde kanske tillägga att det var värt det, bara för flörtandets skull. Hehe.

Just det, fick reda på världens tråkigaste grej nyss. Vi fick ingen lägenhet. HSB suger!! De har något emot studenter alltså :( Men nu får vi tänka positivt, kommer kunna spara massa pengar! :) Surt att jag var så taggad bara :/





HV71

Idag har jag varit och jobbat på hv, egentligen var jag inte så taggad på att jobba där eftersom jag har så mycket annat att göra men det var sjukt kul! Så nu ska jag verkligen inte sluta, det får bli till nästa säsong då jag förhoppningsvis flyttar till Lund. Först kände jag mig helt lost, eller det gjorde jag ju typ hela tiden men det är inte så konstigt i början. Anyway så fick jag gå runt lite i de olika barerna, så nu jobbar jag alltså som bartender. Låter najs va? Träffade en del nya vakter som bjöd mig till Karlssons på lördag för att de tyckte att jag "såg snäll ut" haha. Träffade en del gamla vakter som undrade varför jag inte var på centrum så ofta nu. Hehe.
Roligast idag var när en på mitt jobb, Victor, ställde sig och tittade på mig och sa "Kan du räkna?" jättehögt så att alla som var runt omkring vände sig om, tittade på mig och skrattade. Pinsamt värre! Haha. Han undrade om jag kunde räkna kassan såklart! ;)

Nej, nu ska jag titta på idol. Är helt inne i det nu, så olikt mig! Snart blir jag väl lite halvkär i nån som liknar Johan Palm....haha.

jobbkläder:P


Typiskt?

Jenny the klant nr 1! Haha! Ni som känner mig kommer inte bli förvånade när ni läser detta..
Igår lyckades jag, tack vare mitt underbara lokalsinne, gå vilse på Dalvik. Det var det jobbigaste jag har varit med om, det finns hundratusenfemtioåtta backar och gah vad jobbigt det var! Efter typ 40 min lyckades jag komma fram till Ninas house. På eftermiddagen åkte vi ner till Tolvan för att vi var så hungriga. Vad säger pizzamannen då?
- Har du körkort? Och ser helt chockad ut.
- Eh, ja?
- Hur gammal är du?
- 20
- Oj, jag trodde du var 15-16.
- Vad fan!
Sen åkte vi hem till mig och hämtade bilen för att åka till the guys i Mullsjö. Vad gör jag på vägen till Margareta Holm? Kör ner i diket? Vad gör jag när jag nästan har bränt kopplingen? Tar kort på bilen. Jag dooooog ....av skratt när jag ringde och berättade det för Erik. Folk lär mobba mig resten av året för att ha kört ner i diket. Men konstigt att jag inte lyckas med något sådant innan med tanke på hur klumpig jag är. Anyway så fick vi hjälp av en man som gick runt med en sån där grej gamla har för att plocka upp saker som ramlat ner på golvet. Han kallar vi för gripen i fortsättningen. Han var skitsur och undrade vad fan vi höll på med. Sen stannade en bil, en kille med bandidoströja ville hjälpa oss...Ja, det tog ett tag. Och Olofs framdelar är nog inte så fräscha längre men det gick bra. (Haha!) Till slut lyckades vi komma fram till Stråken där killarna var och hej vad alla mobbade mig. Haha. Vi satt vid en eld och hade det jättemysigt hela kvällen sen. Det var snack om älgar med vampyrtänder som kanske skulle vilja komma fram till oss på grund av mina rådjursögon(?) och jag blev skiträdd när Erik började snacka om zombies. Det var sjukt mörkt men det var mysigt! En del latin blev det med. Sånt gillas!

Nu så ska jag kolla på one tree hill! :D taggtagg!

Våran najsiga eld!



Camping

f(x)= Jenny + tält + regn + Mullsjö = - Jenny
f(x)= -Jenny + massa glada killar = En glad Jenny





Gillar

Känner mig duktig nu! Pluggade en del imorse, har förbättrat min läshastighet med 50 ord per minut. Det känns så mycket bättre nu än vad det kändes igår! Igår kväll var jag pissed off på HP och att de har folk som arbetar med att hitta på luriga svar till frågorna. Vilket skitjobb! Sen åkte jag till jobbet och fick i uppgift att ta hand om en undersköterska som ska börja jobba som timvikarie. Det kändes bra! Det är bara det att jag inte varit där på länge och är så ovan, mina fötter värker så jag dööör. Fick reda på att jag får jobba hela veckan. Det är både bra och dåligt, bra sen när pengarna kommer men dåligt för att jag inte hinner plugga så mycket som jag egentligen behöver....

Vad gör man när en söt busschaufför i 20 årsåldern flörtar med en precis när man ska av? Springer iväg?

Puss på er!


Before I fall to pieces

Oh let's just get this whole thing straight
I don't wanna kidnap the truth and negotiate
Or miss the point that they met you
Just wanna hear you say something that you believe to be true

You say you don't know, you don't know
You just say you don't know, you don't know
What it feels like
What it feels like

And so I'll go before I fall to pieces
Yes I'll go before I fall to pieces

Now I'm just waiting for something that might never come
If it's a million to one shot I'll make sure I won
Seems that nothing is safe, except the truth turns to lies
Never figured it out, I figured out why



My weekend

Efter många om och men lyckades jag och Leo fixa en mysig filmkväll i fredags. Emma-Stina, Erik och Leo kom hem till mig och det var jättetrevligt! Som vanligt blev det en del diskussioner om politik men killarna kom med ett mycket intressant förslag. De ska nämligen, på något konstigt sätt, komma med med i regeringen om tio år och ge en plats på läkarprogrammet så att jag slipper få 1,8 på högskoleprovet och därmed slippa ångesten jag känner varje dag. Det skulle vara något! Gissa vilken film Leo valde då? En om romariket och Erik valde en film med "mycket erotiska karaktärer" haha. Nice var det iaf!

Förutom det så har jag bara pluggat och umgåtts med min framtida sambo. Jag har gått runt och tittat lite på Dalvik och jag är sjukt taggad på att flytta alltså! Hoppas det löser sig med lägenheten och allt.

Det är kul att gräva i skogen, speciellt när man lyckas döda 7 skalbaggar!





Mcfeast, pommes, cheddar och coca-cola

Snart är det helg och sen är jag ledig nästa vecka. Eller "ledig" jobbar redan fyra dagar så jag kommer antagligen inte hinna göra allt jag vill göra men gött med lite pengar. Speciellt nu när jag ska flytta och allt. Anyway så har vi världens biologiuppgift som vi ska göra under vår studievecka som vi kallar det (lov). Då har killarna i min klass planerat att paddla kanot och tälta i skogen på tisdag, en klassgrej typ. Jag har aldrig tältat innan men självklart är jag med! Måste testa nån gång! Sen visade det sig att jag är den enda tjejen som ska följa med, så jag och 8 killar ska tälta i skogen på tisdag. Ja! Det är väl bara att välja tält. Hehe. Biologiuppgiften kommer dock suga. Hjälpmedel: Spade. Det säger väl allt? :O

Förresten, idag tackade jag nej till att gå och äta på mcdonalds. Det är stort och jag kan väl säga att jag ångrar det lite. Är så sjukt sugen!! MEN jag är så stolt över mig själv! Ofta jag tackar nej till donken? :S

HAHA, hittade lamaste bilden på mig och Louise! Undrar hur lång tid det tog för mig att fatta att jag inte hade någon klocka på mig...och tjenare vad Louise tar i! haha







Meeting and math

Träffade Johanna idag, det var riktigt trevligt. Hade inte sett henne sen studenten, gosh. Det är tre månader sen, det känns som att vi tog studenten för ett år sen typ! Anyway så hade vi mycket att prata om och åt jättegod mat. Så mmm! :)

Sen har det inte hänt så mycket mer idag faktiskt, förutom att mina linser kom till Synsam idag. De ringde mig i morse... tre gånger, lämnade tre meddelanden och skickade två sms. Me like! Jag har iofs fått vänta på linserna i två veckor för att de "försvann" mystiskt förra veckan. Köpte även 2ml ögondroppar för 100 kr. Livet!.....noot!

Och nu ska jag plugga till högskoleprovet. Lovade Erik att jag ska anstränga mig så att vi hamnar i samma klass nästa år. Au revoir!

Jag har aldrig varit särskilt bra på att lyssna när lärare har genomgång. Jag sitter och gör...annat. I det här fallet jämför jag Ninas miniräknare och trälinjal från stenåldern med mina färgglada grejer. Vi kom fram till att min linjal är finast. Apor är livet.


Morgonpigg? No!

Oj, det är första gången jag skriver ett inlägg innan jag ska till skolan. Jag brukar jämt ha så bråttom annars..kommer säkert ha det sen ändå! Hehe. Idag har jag tusenfemtioåtta saker att göra, först har jag en lång skoldag plus tenta och sedan har jag massa annat. Så det känns lite surt! Speciellt nu när jag skulle gå upp. På morgonen är allt skit, har alltid varit så och kommer alltid vara så. Speciellt när man vaknar precis innan man skulle börja festa (världens dröm alltså). Jag önskar att jag var morgonpigg!!

Nej, nu måste jag sätta i äckellinserna och sen KAFFE!! :D

Saknar!





Awsome

Jisses vad jag älskar Friskis! Bästa stället ever! Hängde där i 3,5 h idag! Träffade sjukt mycket nytt folk plus andra jag inte träffat på länge, alla coola hänger där liksom ;) plus att gymmet är the best place for meeting hot guys med. Det märkte jag idag när jag fick för mig att gå till andra våningen där jag aldrig brukar vara annars, det är ju som sagt bara snygga killar som tränar där uppe men det var värt det. Haha. My playdate idag gick asbra med för er som undrar! - gratis träning på friskis hela nästa vecka, så passa på!

Dagens utmaning: Sluta med att säga "neej, ta inga kort nu. Vi tar det nån annan gång!"




Haha!

Don: Hey, Napoleon. What did you do last summer again?
Napoleon Dynamite: I told you! I spent it with my uncle in Alaska hunting wolverines!
Don: Did you shoot any?
Napoleon Dynamite: Yes, like 50 of 'em! They kept trying to attack my cousins, what the heck would you do in a situation like that?
Don: What kind of gun did you use?
Napoleon Dynamite: A freakin' 12-gauge, what do you think?

Napoleon Dynamite

När livet suger som mest kan ett samtal från världens bästa vän göra så att man blir glad igen! Pratade med Elina i typ en timme idag, det har gått typ tre veckor sen vi pratade sist och gud vad jag har saknat våra samtal!! Och vet ni vad det roliga är? Jag var jätteglad efter att ha pratat med henne och helt plötsligt kände jag att allt som är skit just nu kommer bli bra igen!

Efter att ha pratat med E var det dags för filmkväll med Nina. Vi såg på Napoleon Dynamite, jag hade tydligen missat världens roligaste film! Gah vad skön den var! Min humor alltså! Efter filmen satt vi och pratade om allt och inget. Jag älskar när man får en sån connection med folk, när man kan sitta och prata om precis allt med nån man har känt i tre veckor! :)

Löve till Pedro! Skönast ever!




Subway

Grillat kycklingbröst, utan gurka (mycket viktigt) med vitklöksmajonäs + meny <3






Partyparty

Klassfesten igår var nice!

Camilla och Nina hade världens diskussion om livet



Daria, Jonna och Emma posade sådär fint :)



Haha, en ledsen Max?



"jag orkar inte köa sen"





Onsdag = fest !

Har inte hänt så mycket nytt idag. Fick se matteprovet och jag är så duktig att jag lyckades få 23 av 22 :D mohaha. Är man bäst eller? Så idag fick jag och några andra göra massa konstiga matteuppgifter som kallas "utmaningar". Heelt skumma var dem! Men som sagt...är man bäst så klarar man det mesta! Haha...naaat.

Ikväll blir det fest med klassen och sen ska vi till akademien. Alla är jättetaggade så jag tror det kommer bli kanon! Men innan vi börjar festa ska Nina och jag äta PIZZA! hihi.

Ninas fina karta! Haha, jag trodde jag skulle dö när jag såg den. Jag tror jag hittar till henne nu iaf :D


Sandys or Subway?

Nu har jag och Emma testat att äta på Sandys. Vad pinsamt det var, eller inte pinsamt...jobbigt var det. Först stod vi och funderade vad vi ville ha, sen efter ett tag gick vi och beställde till kassan. Då säger jag att jag vill ha en submarine med rostbiff och hon i kassan ler och tar emot min beställning. Lite längre bort, där de fixar maten (det är typ ett sånt ställe som subway där man kan peka på vad man vill ha) står en kille och börjar fixa min submarine då. Han frågade inte om jag ville ha mörkt bröd, han antog att jag ville ha ljust vilket jag inte ville. Sen när han var färdig sa han "här får du din submarine med ost och skinka" då blev jag upprörd och sa att jag ville ha rostbiff!! Så han fick göra om allt och då fick jag mörkt bröd och utan gurka. He he. Sen frågade dom mig vad kl var och då säger den ena till den andra "fan vad tråkigt det här är, tiden går så jävla sakta här" Sämst service ever!!! Jag föredrar Subway! Subway <3 Jenny!

Nu ska jag åka till Friskis! Au revoir!



LOL!

It's GOLD ! Gold 79 is GOLD! ...and carbon makes woood. Yeah.

 

Jag var tvungen, haha.




Kobolt-60

Vilken konstig dag det har varit idag. Hade biologiprov på morgonen och kemi på eftermiddagen. Kemilektionen var hur kul som helst, Nina och jag kom på ett skitcoolt namn till ett rockband. Kobolt-60! (kobolt-60 -> 60 protoner+elektroner+neutroner) Kan ni tänka er några töntiga kemister som har ett sånt band? hihi, kobolt (blixt) 60 ska det vara också, med pH=7! Haha. Sen hade vår studiegrupp matte-möte efter skolan. Vi satt och pluggade matte till kl 5! Proffsigt eller what? Nu är jag redo att ha prov i morgon!

Efter träningen idag satt jag och väntade på bussen som skulle gå om 20 min. Bredvid mig sitter en tjej ~ 18 år och det kändes som skumt att bara sitta bredvid henne sådär lamt så jag började prata med henne. Hon var jättetrevlig och vi ska träna ihop nästa vecka! Hur coolt är inte det? Hihi.

Just det, råkade svimma idag med. Så ja, det har varit en konstig dag idag.




Sunday thoughts

Vilken pluggdag det har varit, haha, eller inte. Borde ha pluggat mer idag, ska ha mitt första prov imorgon och har bara läst det vi ska ha prov på en gång men det ska nog gå bra! Är dock orolig för matteprovet på tisdag. Blä på rationella uttryck! Yey på derivatan!

I natt åkte Louise till Italien, det känns så tomt utan henne och Elina här men vi ses om typ fyra månader! Kanske innan det om jag åker till nån av dom. Och puss på hotmail, skype och blogg.se!

Stadsparken med snyggingen :)


If it kills me

All I really want to do is love you
A kind much closer than friends use
But I still cant say it after all we've been through

And all I really want from you is to feel me
As the feeling inside keeps building
And I will find a way to you if it kills me, if it kills me

 

To be yourself is all that you can do. I'll miss you <3


RSS 2.0