Lov

Det är looov! och jag bara känner hur seg jag börjar bli på att uppdatera bloggen ;)
Jag kan börja med att berätta att jag fortfarande inte vet vad jag ska klä ut mig till på fredag. Så Louise och jag träffades igår och gick på stan för att se om vi hittade nånting. Och vi gjorde det, men tyvärr så var det två dyra klänningar som inte kommer att användas så mycket så vi struntade i det. Som Mina säger så brukar man vara mer rädd om sina pengar närman tjänat dom själv och jag har sett att det stämmer! Lite senare på eftermiddagen gick jag och Louise och fikade på Johans och det var hur mysigt som helst ! Vi måste göra om det.
Justdet, igår fick Jan sitt tackkort också. Han blev glad och Louise och jag bara skrattade åt alla losers som håller på med körkortet. Haha. No offence ;P

Idag ska jag till doktorn för att mina käkar gick tydligen ur led när tandläkaren tog i så mycket förra veckan för att dra ut min tand. Jag tyckte det var lite skumt att det gjorde ont att öppna munnen och att det knappt gick att äta. Men men, hoppas det löser sig! 

Senare i eftermiddag ska jag träffa Elina och Lina för att sammanställa några enkäter. Kul? Nej. Jag hatar projektarbetet!



Högskoleprovet

Yes, då var det gjort. Högskoleprovet. Det gick väldigt dåligt men jag får skylla på att det är ett svårt prov som är extra svårt när man gör det första gången. Dessutom är man jättetrött på eftermiddagen och då orkar man inte koncentrera sig. Jag är lite besviken men det kommer fler gånger så jag ska nog göra om det nästa termin eller om ett år. Har inte riktigt bestämt mig än.

Idag har jag bara softat än så länge....sov ca 14 timmar. Så trött var jag efter provet och allt som har hänt på sista tiden. Lite senare ska jag träffa Elin, det var sjukt länge sen vi träffades! Vi får se vad vi gör men det blir nog mys hemma :)
Just det, på tal om mys så kom jag att tänka på onsdag. Rebecka och jag snackade om att gå ut och festa då men för det första så går det inga bussar, sen är det onsdag och jag vet inte riktigt om jag vill festa SÅ mycket heller....vi ska ändå ut på fredag. Hmm. Beslutsångest? ja. Jag vet inte hur jag ska göra....vi får väl se.

Nu ska jag städa lite.......bähä

Carolina Klüft

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera men jag har faktiskt inte hunnit. Hade nk-prov idag ...äntligen är det gjort! har pluggat till det hela veckan och det känns så bra nu.
Nu sitter jag hemma efter att ha varit och lyssnat på Carolina Klüft idag. Hon kom nämligen till skolan och det var faktiskt jätteintressant. Hon pratade lite om FN och vad hon gör och så. Det var intressant som sagt, man blir så inspirerad av såna människor.

Om en stund ska jag åka och hämta Mina och sen ska vi nog fika eller nåt, det ska bli roligt att träffas. Det var verkligen jättelänge sen sist men när man väl träffas så känns det inte så! Det tycker vi om! Det är jobbigt när man kommer till det stadiet då det blir stelt när man träffas...jag hoppas vi aldrig kommer dit! Efter det ska jag och Beckis äntligen få träffa Louises pojkvän! Det ska bli spännande förutom att jag kanske träffar en oönskad person då med? :P Vi får se......

Haha, jag måste bara säga att idag kom massa nya fönster till oss ^^ så i helgen kommer det komma massa konstiga gubbar som ska byta mina fönster...

Nu ska jag sova lite !

Give me a hug

Ibland känner man att man inte är tillräckligt bra och inte lika duktig som alla andra. Idag är det en sån dag...efter att ha dragit ut en visdomstand (vilket är väldigt obehagligt) har jag suttit och tänkt på hur dåligt jag presterade på matteprovet förra veckan, hur dåligt det går med projektarbetet och hur dålig min loggbok är. Så just nu är jag lite deprimerad. Give me a hug!?

Det värker inne i min mun...så nu ska jag sätta mig och skriva läslogg...............


Elinas födelsedag

Jag kan ju börja med att säga att Elina fyller 18 år idag. Yeey, grattis! :)

Idag har jag haft en låååång dag. Började skolan kl 8 och slutade kl 1620. Dagen blev dock lite roligare när vi satt och garvade som vanligt! Elina och jag har kommit på att vi inte behöver berätta våra interna skämt hela tiden, det räcker med att vi säger 1an så fattar vi vilket skämt vi menar! Hehe. (Gunnar/gunilla/(får inte nämnas) är bäst!)
Sedan satt vi och funderade vad vi ska ha på oss på Felicias maskerad. Rebecka envisades med att vi ska vara horor men jag vet inte riktigt... Det ska bli väldigt kul att klä ut sig i alla fall!

Jag ska sätta mig och plugga en stund och sen ska jag köra iväg till Elinus! Bye..




Olof

Jag har hört att tjejer har en dålig vana att ge namn till bilar. Jag kunde tyvärr inte låta bli att göra det så numera blir min/familjens Renault kallad Olof. Här får ni en bild på mig och Olof igår :)


Pluggdag

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera men det beror faktiskt på att jag har mycket att göra. Egentligen inte, men jag har massa plugg och jag försöker verkligen plugga men det är jättesvårt när man har en bärbar dator jämte som bara kollar på en. Jag har börjat plugga till mitt franskaprov som jag har på torsdag och det är hur mycket som helst, jag kommer aldrig hinna plugga till både det och NK-provet jag har på fredag. Det ska bli jätteskönt med lov sen! Jag bara längtar dit!!
Igår och idag har jag kört en del som ni kanske förstår och det är hur kul som helst. Jag börjar bli "van" på nåt sätt, att köra själv. Det känns riktigt bra! Jag och Danne var coola idag när vi skulle handla, vi hade dunka dunka musik hur högt som helst och vi bara sjöng med. Alla bara vände sig om och vi var coola! Haha. Alla moppekillar som står och hänger utanför Konsum på fredag-och lördagkvällarna bara vände sig om och min bror var stolt. Allt jag kunde tänka på var.....få inte kärringstopp. Det är livet!

Efter att ha kämpat med fransk grammatik i två timmar bestämde jag mig för att kolla på både Ugly Betty och Greys Anatomy. Det är huuuur bra som helst! Speciellt Greys. Jag vill bli läkare nu! jag vill hjälpa folk, jag vill kunna rädda liv och jag vill kunna ha en vit rock och säga: I'm doctor Jenny Rojas, I'm going to take care of you.  


Körkort!

Idag tog jag mitt efterlängtade körkort! Jag är hur lycklig som helst och jag vill bara hoppa runt och köra allt och alla!!
Jag lyckades ta bilen till skolan efter uppkörningen och sedan skulle jag först köra själv för första gången ever och sen skulle jag parkera i det stora, läskiga parkeringshuset vid skolan. Det var lite läskigt men jag lyckades, betalade dock 50 kr för fyra timmar vilket är MYCKET pengar!! men det var värt det! Sen skulle jag ha prov och vanliga lektioner i skolan. Förstår ni hur svårt det var att koncentrera sig när man bara vill ut och köra? hehe, jag lyckades nog inte så bra i alla fall ;)
Sedan fick jag köra hem några tjejor, först till Mariebo, Tenhult, Mullsjö och sist men absolut inte minst, Habo :) SOFT! sen åkte jag hem och lyssnade på världens bästa låt.....

Jag älskar att ha körkort!

En vanlig tisdag

Nu är matteprovet avklarat och det känns prima. Det gick inte så jättebra men det är skönt att slippa tänka på det nu! Jag blev bara lite chockad förut när jag kollade på vad jag har för läxor/prov nästa vecka, då upptäckte jag att jag har ett franskaprov, naturkunkskapsprov och högskoleprovet på lördag. Det är hemskt! Jag måste nästan börja plugga nu! Men nog om skolan!!  

Idag hade jag balett och jag kände att jag verkligen fattade vissa rörelser för första gången! Nästa gång ska vi tydligen inte ha någon stång så då får man se till att ha bra balans. Det är  dock lite läskigt och ganska svårt att behålla balansen när man har en lärare som går runt och pillar på ens ben så att klockan blir, så som hon uttrycker det, prick sex!

Jag måste bara berätta, när jag var på väg hem såg jag något som var ganska roligt. Bankeryd har fått en till frisörsalong! Den ligger där den gamla fotoateljen låg. Haha, det är faktiskt riktigt roligt. Hur ska detta gå med konkurrensen? typ 10 frisörsalonger runt omkring?! och jag undrar hur det går för alla dom? Det är i och för sig bra för då är det ju inte så himla dyrt att klippa sig här i Bankeryd men ändå? Kan de inte öppna en lite roligare typ, butik eller något?

Yes, det var dagens synpunkter ;) Nu ska jag måla mina naglar och sedan ska jag sova!
Vale!



Matte

Dagen har bestått av matte, matte och mer matte. Bestämde mig för att stanna hemma från skolan idag eftersom jag känner att jag börjar bli lite förkyld och det är lite dålig tajming på det faktiskt, har världens matteprov som jag egentligen inte vill göra men kan inte missa plus lite annat som gör att jag måste vara frisk den här veckan! Elina stannade också hemma idag så vi har hjälpts åt att lösa de supersvåra matteuppgifterna som vi förväntas kunna. Så...ni som ska välja kurser till nästa läsår. Välj inte matte C!!
Nu ska jag plugga det sista innan provet och sedan ska jag sova. Natti!

I'm back

Hej
Nu är jag tillbaka efter ca 6 månaders uppehåll! Jag fick bara lust att börja blogga igen och hej! här är jag.
Som vissa av er kanske vet så är jag beroende av ett antal tvserier. Jag har följt dem så länge jag kan minnas och som det ser ut nu kommer jag att fortsätta göra det. En av de serier jag följer är Lost och för en stund sen såg jag att de inte kommer att visa några nya avsnitt förän nästa år! och det händer i februari! Så nu börjar jag undra.....kommer det verkligen bli så många avsnitt som det snackades om ett tag? och hur kommer allting att sluta? Serien började med att vara normal till att bli science fiction typ! men den är fortfarande bra och jag kommer att fortsätta följa den så det är bara att börja tagga till den 4:e februari 2009! Till dess får jag nöja mig med alla andra serier som finns att följa, som till exempel Cityakuten ikväll kl 21:00. Missa inte det!

Nu ska jag plugga matte, har mitt första prov i matte C imorgon. Önska mig lycka till!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0