Random

Nu så har jag klickat hem massa träningskläder, hoppas de passar! Enligt deras tabell är jag en 36:a vilket jag typ aldrig har varit så jag vet inte riktigt...annars får jag väl skicka tillbaka dem antar jag. Det är så kul att storlekar kan variera så, HMs storlekar suger och Kappahls storlekar äger! Hehe.

Efter ett skitroligt träningspass med min käre bror ska jag börja plugga nu och ikväll ska det handlas inför imorgon! Det ska bli så sjukt kul att spendera nyår med folk man verkligen tycker om! Och jag bestämmer redan nu att jag ska ha världens nyårsfest här hos mig nästa år, så skriv in det nånstans! Haha (nu ta jag tag i detta Louise!) Morgondagen ska spenderas hos min kära vän Nina, på Dalvik. Ägigt värre!

Vill bara tillägga att Mika är så sjukt snygg! I lööve him! Och förresten, idag är jag 20.5 år, börjar bli gammal för sjutton!

Pussssiss

Goodie

Nu har jag suttit och pluggat genetik i en timme, känner mig såå duktig! Allting går så mycket lättare när jag vet att jag kommer träffa världens bästa ikväll, lärde mig alla mitos- och meiosfaser på typ 10 min! That's just awesome :)

Nej nu ska jag forsätta plugga så jag kan åka till friskis :) C yaa!

Freyja orkade inte göra nåt igår, haha. Världens sötaste hund :)




Update

Julafton spenderades hemma med familjen, alltid lika mysigt. I år lagade min bror och jag maten, det var skitkul! Min bror är verkligen bäst, fick en twilight-almanacka med massa snygga bilder på edward och boken 'när jag hör din röst'. Jag har börjat läsa lite och Stephanie Meyer skriver hur bra som helst, första gången jag läser en sci-fictionbok. Sen fick min bror Wii, jisses vad kul det är! Älskar att boxas, det är skitbra träning..kan dock bli väldigt sur om jag inte vinner! haha.

Igår var det egentligen meningen att jag skulle pluggat på dagen men det blev inte riktigt så, istället spelade jag super mario med min bror (jag suger verkligen, dör fan hela tiden!) och gick ut med världens bästa :)
Utgången var den bästa utgången på riktigt länge! Gick ut med Louise, Elina och Emma. Köpte en rosa drink och dansade tills mina fötter inte orkade mer! Livet!

Även fast Centrum släpper in massa 90:or och 91:or var det riktigt kul!




I love it

Älskar julen
Älskar min nya bok
Älskar Wii (skitbra motion, har träningsvärk!)
Älskar julen!

Rain

Varje gång jag lyssnar på Mika tänker jag på Elina! Och hans senaste skiva har en del bra låtar, han är så sjukt bra! Love him, love his hair. Mm!

Baby, I hate days like this

When it rain rain rain rain rain rains

When it rain rain rain rain rain rains

When it rain rain rain rain rain rains

 


super fun

Har inte varit så bra på att uppdatera bloggen men det beror ju faktiskt på att jag inte har haft tid, som vanligt! I'm a busy woman. Haha. Nej då, men det tog några år för mig att inse att det faktiskt finns saker som är roligare och viktigare än att sitta vid datorn om ni undrar varför jag inte är inne på msn längre. Haha. Som att ha spelkvällar med gänget eller träna varje dag (jag sa ju att jag satsar på att bli biff!). Just det, får inte glömma att nämna det som mitt liv kretsar runt just nu. Basåret!

I natt hade jag världens bästa dröm! Jag funderade seriöst på att stanna hemma idag bara för att få sova mer och fortsätta drömma. Jag förstår inte varför alla i skolan skrattade åt min dröm och sa "Jenny, vi borde egentligen anteckna allt du säger. Det är så kul". Jaja, jag antar att det är så det blir när man är rolig jämt. Kan inte rå för det. Hehe.

Lite bilder från gårdagen, monopol är livet! Men jag blir sur på alla som saboterar, nämner inga namn (nina). Haha.

var tvungen att slå in alla julklappar jag har köpt. Det är faktiskt inte bara insidan som räknas, de måste se bra ut! Är mycket nöjd med min insats :)

Emma blev jätteglad när hon fick min julklapp

Min julklapp til Sandra 'bad chihuahua'

Emma och jag försöker se ut som botox-ankan Nina fick från mig men jag ser ut att vara mentalt ostabil istället.

där försökte vi se glada ut men jag ser ut att vara mentalt ostabil där med! Haha.

Sandra ville visa hur vig hon är. Haha!




Love it

Har haft en bra vecka tack vare mina små roliga vänner. Har också kommit på att om man sitter längst fram på lektionen kan man inte prata och flamsa lika mycket som om man sitter längst bak och då är man med mer. Mycket bra till provet! Det har ändå blivit en del klumpigheter, som när jag fick saltsyra på mig. Inte så farligt egentligen, den var inte så koncentrerad men eftersom det är en stark syra sved det ändå!

Snart ska jag åka till min framtida hemstad, Malmö. För er som inte vet har jag kommit in på sjuksköterskeprogrammet där till våren. Tackar nog inte ja på en gång eftersom jag inte vill hoppa av (äger matte D). Nu vet jag att jag kommer in i alla fall, det ska bli så sjukt kul! :) Och förresten, ERIK VANN! :D

klockren bild från kvällen!

snus?

pepparkakor och poker!

hahaha, klockan blev rätt mycket..


You have to listen to this

En låt som borde få vara med i Eclipse a.k.a Twilight 3. Om ni gillar låten borde ni lyssna på deras senaste album, kan inte säga annat än att den äger. Det är det och New Moons soundtrack som jag har lyssnat på de senaste veckorna. Love it!

 

The killers bästa låt, är med i New Moon. Kan inte komma på något bättre att säga än att den äger. Min absoluta favoritfilm.

 

Nu blir det matte...


Klumpedunsgenen igen?

Har varit med om en del spännande grejer de senaste dagarna. Jag kan börja med att konstatera att jag nog är Jönköpings klantigaste människa. Ingen lyckas få fläskläpp på grund av en jacka. Ingen lyckas göra bort sig helt på lektionen när läraren ropar ens namn och man sitter och skrattar ihjäl sig åt Saw VI (direktöversättning: (De) såg sex). Ingen lyckas förstöra en maskin på friskis gym bara så där (kan inte riktigt skylla på att jag hade mycket vikt). Ingen lyckas träffa på Jonas Gardell när man sitter på huk, ser förjävlig ut och äter banan. Men det är inga konstigheter...jag är van. Jag undrar bara varför jag alltid faller för töntar, finns inte ett undantag i min lista.





Andra advent

Har haft en skön vecka med en del plugg, träning och roligt folk. Dock känner jag söndagsångesten idag, speciellt pga av matteprovet vi har imorgon. Men jag orkar inte plugga något idag, känner att jag har varit duktig under veckan. Det får gå som det går helt enkelt.

I helgen kom jag på att spelkvällar är så sjukt underskattade, jag älskar att spela spel! I fredags spelade vi 'årets spel' som var ett rätt så töntigt spel som hade någonting emot folk som tränar, haha. Men det var just det som gjorde spelet så roligt! Man skulle samla så kallade lyckodagsmärken och alla bara tog mina hela tiden..jag vann inte med andra ord. Men kul var det och det gjorde inget att jag inte vann, för Tove åkte ut! Nu spelar det ingen roll vem som vinner idol för båda är hur bra som helst! I helgen har jag också sett två helt underbara Disneyfilmer. Bolt och Up. De är hur bra som helst! Speciellt Up, jag har nog aldrig gråtit så mycket till en film förut. En skitbra film som är oförutsägbar, love it!

Nu är det julmarknad här i Bankeryd! So long..

Gillar snusdosan och tändaren där. Haha.

Alla ville såklart inte vara med på bild men Sandra och Emma tog till och med kameran och tog egokort :) me like!


RSS 2.0