Första advent

Dagens latin:
Ad=till vent=att komma(?) muhaha
Jag är skadad av latinet, det vet ni och det värsta är att jag kom på en sak igår kväll.....jag hade nog velat läsa latin C istället för franska. Det hade varit så mycket roligare...Aja, nog om det. Det är första advent idag och jag har redan varit på julskyltningen i stan och tränat. Jag är såå effektiv ibland! Dagens inköp är schampo och balsam som motverkar kluvna toppar! Nu kanske jag slipper klippa av 5 cm av mitt hår igen!
Nu ska jag äta lite och sen är det bara att välja vad jag ska sätta mig med. Svenska, latin, psykologi, matte eller franska. Usch. Längtar till lovet!!



Kort

Åh vad ledsen jag är nu. Jag har precis varit och klippt mig och det blev så kort! Först sa jag att jag bara ville toppa för att jag har märkt att håret är slitet och då sa hon att hon var tvungen att ta minst fem centimeter!! Vad fånigt det känns att bli så ledsen över hår men..förhoppningsvis förstår ni hur det känns.

Igår kväll var det mysigaste kvällen på länge! Vi kollade på film och snackade om allt! verkligen allt! Så småningom kom vi till det ämnet vi brukar diskutera precis innan vi somnar.....
Elina: Jenny, vad är vi för nåt egentligen?
Jag: Elina, jag orkar inte ta den konversationen just nu!
Elina: Haha. (börjar prata om spöken istället)

Nu ska jag sätta mig med matten!
Danne och jag kollar på skräckfilm

Prov

Åh, jag känner mig så stressad. Imorgon har jag två ganska stora och svåra prov som jag knappt har pluggat till. Jag har verkligen försökt men tiden räcker inte till! Jag skulle behöva någon dag till men det går inte. Aerobicsprovet började jag plugga till för fem minuter sen och ni ser hur bra det går. Hamnade här ju......

Jag har varit och tränat idag med. Det var otroligt kul! Jag gick på Step 2. Viktoria var hur bra som helst och jag kände mig duktig! Det ger mig motivationen att träna mer! Jag tränar varannan dag så det kanske blir oftare? Jag är i en sådan, aerobics, step, bräda period så jag går bara på det för tillfället. Vi får se om det verkligen blir oftare. Hehe.

Nu måste jag fortsätta plugga....


The Killers

Vääärldens bästa band!
Lyssna på When We Were Young!


En vanlig lördag

Idag gick man upp kl 5.20! Heeelt sjukt jag vet men jag jobbade, jag vill ju ha pengar! Jobbade på Dundret idag, först visste jag inte vad jag skulle göra, sen var det dags för mig att koka ägg vilket jag aldrig har gjort! Efter att ha letat efter instruktionerna på förpackningen i ca fem min gav jag upp. Det var det mest pinsamma jag har frågat på länge... "Du, eehm....hur gör man när man ska koka ägg? jag har aldrig gjort det innan...." Haha....

Efter jobbet tränade jag på F&S, värsta passet EVER! Det skulle vara medel/puls och de medel/puls pass jag har varit på har varit roliga men så var det inte idag. Instruktören typ tjöt som jag vet inte vad varje gång man skulle byta sida och hon var skitkonstig. Jag gick ut efter en halv timma....andra gången det händer mig på F&S. Men man kan inte gilla alla instruktörer/pass.

Pluggplugg fortfarande!


Pluggplugg

Så här har min lördag sett ut hittills. Har suttit och pluggat religion ett tag nu men jag vet inte riktigt om jag pluggar på rätt grejer. Jag har huvudvärk nu och känner mig lite trött fast jag inte har varit vaken i 8 timmar ens.
Snart kommer Lina, Rebecca och Sandra hit. Vi ska kolla på en film som heter the Wave.
Haha, gissa vilken låt som spelas på Rix fm just nu................Call on me! Yeey! Nu ska jag ta en Alvedon och sedan ska jag fixa lite innan tjejerna kommer.
Förresten....ser ni bibeln där? Haha.

Hemskt

Läste precis om en 19-årig kille som tog sitt liv inför webbkameran när 1500 människor såg på.  Det verkar som att alla trodde att han "skämtade" så ingen sa något förän de såg killen dö. Det är hemskt! Hur kunde så många människor missa att han var seriös?
De kanske inte vågade hjälpa till.

För någon dag sen tittade jag på the Oprah Winfrey show och det handlade om hur folk reagerar i olika situationer. Hur skulle du reagera om en man skrek rasistiska saker till en muslim i affären? Skulle du säga till honom att sluta, skulle du hålla med eller skulle du vara tyst? Några andra experiment var när en man slog en kvinna i en park. Bara en av 54 föbipasserande sa till.

Jag tycker att det värsta är att vara tyst eller att bara gå förbi om man ser något sånt. Man ska våga hjälpa till! Hur skulle det kännas om du var t.ex kvinnan som blir misshandlad i parken och alla bara går förbi?

Hur skulle du reagera?


Något måste göras!

För några timmar sedan kom jag på att det börjar bli dags för att börja handla julklappar. Det är ca en månad kvar och jag har inte ens hunnit börja tänka på det! Det är sjukt vad tiden går fort, förra året började jag handla julklappar redan i oktober. Något måste göras!

Något annat som dyker upp i mitt huvud just nu är balen. Som det ser ut nu verkar det inte vara så många som ska gå på balen. Jag förstår varför de inte vill gå men samtidigt så är det en upplevelse! Många tycker att det är för dyrt, andra vet inte vad de ska ha på sig och så finns det en liten grupp (verkar det som) som inte har någon att gå med. Vem kan du tänka dig att gå på balen med? Din bror? Din pojkvän? Din kompis? Din kusin? Det är skitsvårt! Man vill ju gå med någon som är lik en själv, som helst vill gå på just din bal, som är rolig mm. Det är så mycket man ska tänka på och det känns som att man måste bestämma sig snart. Eller kanske hitta någon först? Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag vill gå eller inte. 

Nog om dagens funderingar...nu ska jag sova. Plugg imorgon! Yey.......not!

En sådan bubbla tackar man inte nej till. Pappa kanske har lust att köpa en till mig?


SP3C

Idag har det varit en vanlig skoldag med många jobbiga lektioner. Det är sjukt vad roligt man kan ha med sina klasskamrater. Jag kom att tänka på det förut, jag tycker om min klass väldigt mycket. Alla kan verkligen umgås med alla och jag kan vara mig själv med hela klassen. Min fråga är hur kommer det att kännas i juni när vi tar studenten? Vi har upplevt så mycket tillsammans, vi känner varandra så väl fast ändå inte. Det är lite läskigt, ändå har vi inte gått i samma klass sen ettan. Jaa, jag kan ju säga redan nu att jag kommer att sakna de flesta! Synd att vi inte ska åka nånstans som andra klasser...det hade varit roligt!

Det var lite funderingar ja. Idag när jag vaknade mådde jag betydligt bättre än vad jag gjorde igår. Jag var väldigt deprimerad men  är det så konstigt egentligen? ah, snart blir allt bättre, jag vet det!

Kolla in storstadspojken.se ! 

Studiedag

Man tror att man ska vara ledig och ha tid för att göra sånt man inte hinner göra i vanliga fall på en studiedag. Men så är det inte....man är alltid så glad och ser fram emot det så otroligt mycket men man blir alltid lika besviken. Idag har jag suttit och kämpat med latinet. Jag satt i fyra timmar tills jag äntligen blev färdig. Efter det satte jag mig med min franskaläxa som är hur tråkig och jobbig som helst. Var tog min motivation vägen? innan jag lägger mig måste jag memorera naturkunskapen.....och innan det måste jag hinna räkna matte.

Jag kan inte säga annat än att jag är deprimerad just nu. Vet inte riktigt om det beror på att vädret suger eller om det beror på att mitt liv består att plugg. Eller så är det båda...


The ER

Åh, jag måste bara skriva om Cityakuten idag. Det var så sorgligt! Hur kunde dr. Pratt som har varit med alla år dö bara så där? han var typ huvudperson....jag är lite ledsen, för jag gillade verkligen hur han var. Cityakuten kommer inte vara sig lik utan honom.

Rest in Peace dr. Pratt

Seg, jag vet!

Heej, jag vet att jag är seg på att uppdatera bloggen men jag har alltid så mycket annat jag måste göra. Jag måste verkligen lära mig att planera saker och ting bättre så att jag har lite tid för andra saker än plugg typ.
Det var ju ett tag sen jag skrev, så det har ju hänt en del grejer. Jag orkar inte riktigt skriva om allt som har hänt i mitt liv de senaste tre veckorna. Hehe. Så jag väljer att berätta lite om helgen och så istället!

I fredags var det fest hos Felicia och sedan blev det utgång. Det slutade med en arg Rebecka, en gråtande Jenny och en upprörd Louise. Men det var kul ändå! 
I lördags var jag hemma hela dagen, det har jag inte varit på hur länge som helst så jag tyckte att det var mysigt! Jag satt och kollade på alla mina serier och det kändes jättebra!
I söndags träffade jag Mina. Vi tränade. Sen fick vi för oss att vi skulle basta och sen duscha med kallt vatten. Haha. Det var kul. Efter träningen hämtade jag min kära dator! Hihi.

Idag, världens längsta och tråkigaste dag har ändå varit rätt okej men jag har bara så mycket nu framöver så jag får ont i magen bara jag tänker på det. Hjälp?

Söndag

Nej, jag är inte så förtjust i söndagar. Det känns extra tungt när man vet att man har världens största franskaprov på måndag kl 8...samtidigt ska det bli skönt att ha gjort det. Men grejen är att jag orkar inte plugga! inte när det finns så mycket annat man vill göra....

Veckan har gått hur fort som helst, jag har inte ens hunnit göra allt jag hade tänkt göra. Tss. I fredags gick vi ut och även om jag drack lite för mycket (konstigt?) så var det kul. Haha. Det tråkiga var att Becka tappade bort sin mobil :( någon måste ju hittat den, så varför inte lämna in den?

Idag ska jag träna med Lina, det ska bli kul eftersom jag inte tränat på två veckor :O och det var nånting som jag hade tänkt hinna med under lovet men det blev inte av! Och sist men inte minst....jag saknar Elina......vi brukar höras varje dag och det är så mycket jag vill berätta för henne nu!

byebye

RSS 2.0