Update from C

Sitter pa ett jatteackligt internetcafé, vid varldens segaste dator. Haha. Har tyvarr inte hunnit lagga in nagra bilder pa datorn eftersom den ar sa seg men om nagra dagar ska jag till min kusin som har en jattebra dator. Da ska jag ladda upp lite roliga bilder som jag har tagit de senaste dagarna.

Idag har jag inte matt sa bra, ar jatteforkyld och har ont i huvudet. Det kanns som varldens ackligaste allergi, jag tror att det beror pa avgaserna och fororeningarna har borta. Det ar helt sjukt, det luktar avgaser overallt och det ar bara jag som kanner det. Ackligt! I mandags akte vi till en kyrka som ligger annu hogre upp an den har staden, det ar en gammal kyrka och utsikten ar helt underbar. Det sorgliga ar att man kunde se molnet av avgaser som finns over staden...

I mandags besokte jag aven massa stallen som jag inte varit pa innan. Passade aven pa att kora bil har vilket var en utmaning. Jag var hur nervos som helst och svettades som en gris. Haha, ni skulle sett mig. Det var lite komiskt, min kusin fragade mig om jag ville kora, jag fragade om det var mycket bilar vid den tiden och han sa att det inte var det. Klockan var typ tio pa morgonen eller nanting. Sen nar jag borjade kora markte jag att det inte alls var lite bilar, lite bilar for honom ar HUR MYCKET BILAR SOM HELST for mig. Helt sjukt, det ar varre an Stockholm och varre an alla stader jag har varit i. Till och med Rom. Jag korde jattesakta i jamforelse med alla andra och korde kvar i samma fil hela tiden vilket ar valdigt ovanligt har. Har ar det vanligt att sick-sacka...I vilket fall som helst gick det bra tills vi kom till ett berg. En vag som bestod av bara backar, och det var inga fjantiga backar som man ibland kan bli lite nervos over hemma i Sverige. Det var BACKAR och vissa av dem ar sa branta att bilarna inte klarar av att ha hog vaxel, endast ettan och tvaan funkar. SJUKT. Inte ens jag, som ar sa duktig pa draglage klarade av dem. Lite besviken blev jag dar ett tag tills min kusin, som brukar kora bil har, fick motorstopp. Hehe.

Utgangen som jag snackade om i forra inlagget agde. Det borjade lugnt eftersom man inte fick dricka men sedan sparade det ur. Dock utan alkohol, vi var fulla av gladje...eller nat. Haha. Vi fick for oss att ga och bowla klockan ett pa natten, det var jattekul! Har aven hittat varldens skonaste tjej har!

Idag blir det att ta det lugnt eftersom jag inte mar sa bra, men imorgon ska jag shoppa! (Har redan hunnit shoppa massa underklader!) Ska kanske kopa ett par Converse och lite annat som ar billigt har. Har aven blivit helt besatt av alla sa kallade Telenovelas har, deras tv-serier. Sana intriger, sana karaktarer! Paminner sjukt mycket om vara basta ar. Haha.

Mer uppdatering och bilder kommer om nagra dagar. See you!


RSS 2.0