:)

Helgen har varit helt underbar, har umgåts rätt mycket med Elina och Louise och så kul som vi har haft det nu har vi inte haft på länge! Jag kunde knappt minnas sista gången jag asgarvade åt dåliga skämt! Och sen gjorde något läskigt med, vi åkte till Falks grav mitt i natten och shiiet vad rädd man var. Haha. Sen lyckades jag tappa bort min bilnyckel och så....Jenny the Klant!



Igår grillade vi och sen kollade vi på melody club och alcazar i stan. Hur kul som helst! Jenny <3 Alcazar. HIhi. Sedan blev det Saltkråkan och det var kul! Åh....Ola kopian....mmm.......jag dog lite.


Malmö



Världens mysigaste bröllop! :D

Previet!

Gaaaah vad kul det var igår! Mitt step-pass gick jättebra, jag var bäääst och alla tyckte det var jättekul! Friskis nästa? :D
Nu ska jag till skolan, för Christer kunde inte låta oss vara lediga idag. Vi måste åka in till skolan för att kolla på film. YEY.
Á bientôt!


Gabbe

Grattis till körkortet :D


En vanlig svenskalektion

Jenny: Elina! kolla vad jag kan göra med ögonen!
Elina: Haha
Lisbeth: Men Jenny! haha.



Underbart!

Jag säger bara Alexander Rybak, Grey's Anatomy och mitt step-pass på tisdag kl 13.30. Feel free to come! 

Faaantastic

Det är sjukt mycket just nu, snacka om att man vill lägga sig nånstans och bara sova till den 12:e juni! Har np i matte imorgon och har knappt börjat plugga. Det roliga är att jag har försökt plugga matte sen i måndags men jag kan verkligen inte plugga längre, jag går och gör annat. Ett bra exempel är att jag har målat naglarna tre gånger på två dagar....öh? haha. 

Igår fick jag besök av Hubbe, Nicke och Gabbe. Nån roade sig med att ta min mobil och skicka sms till folk, nån annan roade sig med att prata med sin flickvän i telefon som sedan visade sig vara hans mamma....jaa...och andra gillar helt enkelt att prata om hur de brukar "rulla runt" med sin flickvän när de träffas. HAHA. Retards

 
 
 
Hahahahahaha, kolla minen :D



12 maj

Åh, kom på att det är en månad kvar till studenten nu! Lääängtar!! Vad kul vi ska ha då :) taggaaa!

Ibland så inser man att man inte riktigt har förstått hur bra vän någon är, vissa är helt enkelt guldvärda <3


Nu mina vänner ska jag lösa skojiga ekvationer :D
Tagga matte D !

Boy Kill Boy - Suzie

Razorlight? Dom är hur bra som helst, för att inte ens tala om The Libertines, Boy Kill Boy och Hard-Fi! Tydligen så har jag börjat gilla britpop och Indierock.


Naturplugg

Naturplugg, det är vad dagen har bestått av ... suck. Men snart är pluggandet över, efter matteprovet nästa fredag har jag inget mer förutom massa smågrejer, som svenskan(?). Det är hur skönt som helst! Plus att jag snart åker till Malmö i typ fem dagar! Det ska bli kul :) 

Efter att ha pluggat med Louise, vilket var väldigt kul men mindre effektivt, gick jag runt i Habo med Elina. 
Elina hoppade så fint!

 

Jag försökte men det gick inte så bra, vet inte om det beror på fotografen eller på att jag helt enkelt inte kan hoppa fint?



Vi tycker om att posa med :) 


Gothenburg

Idag har jag varit i Göteborg, körde så fort att pappa tyckte det var kul. Haha. Grejen är att jag älskar att köra fort och det suger att man inte får köra i mer än 110 till Göteborg, men....haha.....Anyway så har jag hittat studentklänning! Den är fin! och jag köpte även ett par skor med en liten klack så att jag inte blir längre än Daniel på balen. Hihi. Åååh, jag lääängtar! 

Åh, freeesten! Jag kanske ska till Italien i sommar! Hur gött är inte det då?! :D 





Studentfest

Studentfest i torsdags :) Enni sa till oss att ta ettan och hoppa av vid Brahegatan, det slutade med att vi tog trean och kom till Tokarp...så vi började förfesta där, alla som åkte förbi glodde och hade det inte varit för att Charlie skämdes hade vi nog liftat till Enni! 




RSS 2.0