Est-ce que mon cheval est une moto?

Lön idag, hur gött som helst! Gick på stan med Johanna och hittade massa fina grejer...fick även ett presentkort på H&M för att jag hade handlat över 500 kr, snacka om att jag blev glad :D Sen tränade jag med Mina i typ två timmar! Vi upptäckte att jag fortfarande kan gå ner i spagat...skitcoolt eftersom jag inte tränat balett på mer än ett halvår :) Nu har jag suttit och gjort ett gammalt högskoleprov i typ tre timmar...min hjärna orkar inte mer idag så nu ska jag kolla på Gossip Girl! 

Au revoir!






Plugg!

Den här veckan har varit lite jobbig, har haft hur mycket plugg som helst...jag fattar inte hur alla lärare tänker! Franskaprov i måndags, aerobicsprov igår, idag lämnade jag in religionsarbetet och sen hade vi redovisning på filosofin om snöbollsincidenten ;)  Men det är skönt att ha det gjort nu!  Nu är det bara högskoleprovet på lördag, matteprovet på torsdag och projektarbetet på fredag......sen är det looooooov :D:D 

Bäst idag! 


Twilight

Skitbra scen från Twilight!! :D 1:34 ..åååh :D
Åååh, älskar låten! Supermassive Black Hole - Muse


G001

Nu har jag hittat sal G001!! Yeeeey :D:D och jag är bäst på att göra bort mig. Haha..det gillar vi. 

ÅH ! 


Felix

Lördag, sol, glass, promenad = En glad Jenny

Jasper Hale

Åh, jag älskar Twilight! Och igår upptäckte jag och Elina en skitsnygg vampyr! Jasper..åååh vad snygg han är! Edward är snyggare men gud vad snygga alla är! GAAH. 

Utgång ikväll :)
 


Yeeey

Idag har jag haft en jättebra dag och den blir bara bättre och bättre :D Solen skiner och jag har världens underbaraste vänner <3 Snart ska jag träffa Elinus, vi ska gå på promenad i Bankeryd och sedan ska vi åka till Julia. Tagga Twilight! Tagga snygga vampyrer! :D 


Promenix med brorsan

Mysigaste promenaden med lillebrorsan på länge. Vi gick runt i Bankeryd i ca två timmar och vi lyckades gå vilse (pinsamt, haha)  men det var kul! För övrigt har jag suttit och skrivit om Hinduismen hela dagen idag typ. Kom på efter ett tag att man endast får skriva 1500 ord på g-delen så jag var tvungen att ta bort massa men nu är jag i alla fall färdig med den första delen! 

Nu ska jag kolla på tv! See yaa! 
 
Vi är cooolast! haha

Sjuksköterska eller läkare?

Ihh, nu har jag anmält mig till massa högskolor! Jag ska plugga vidare nu direkt efter studenten. Jag anmälde mig till naturbasåret i Göteborg, Norrköping, Malmö, Stockholm och Jönköping såklart. Vi får se om jag behöver flytta, det ska bli så kul! Jag testade också att anmäla mig till sjuksköterskeprogrammet i Lund, Malmö och Göteborg. Vi får se...har inte riktigt bestämt mig om jag vill bli sjuksköterska eller läkare. Åh, det här är så spännande! 

Och jag måste bara säga....ett, två, BOM, fyra.........SP3Cs klassråd äger ibland ;) 




Helgen

Uppdateringen är inte på topp just nu men jag försöker göra mitt bästa! Helgen har varit ganska stressig men rolig! 

I fredags jobbade jag som ni kanske läste och då fick jag reda på att det går magsjuka i huset. Jag har aldrig varit magsjuk...så jag hoppas inte jag är smittad (smittan bryter inte ut förrän efter 48 timmar) På kvällen var det bara att komma hem och vila...eller nej vänta lite....halvljusen på Olof, även kallad Äckelolof, slutade fungera så jag var tvungen att kolla säkringarna och sånt kl 22 på en fredagkväll. Jaa..lagom kul. Kunde ändå inte fixa halvljusen så jag var ganska sur. 

I lördags jobbade jag delad tur, började tidigt och såg ganska död ut på morgonen. Sedan efter den första turen åkte jag runt till olika verkstäder i Bankeryd och till slut hittade jag en väldigt trevlig man som hjälpte mig och fixade halvljusen! Yeey! 
På kvällen sen efter den andra turen åkte jag hem till Nicke. Åkte vilse först (typiskt mig) så Gabbe och Hubbe var tvungna att komma och möta mig. Det var jättetrevligt! Vi spelade poker...haha...jag vann! ;) och sen kollade vi på film. 


Idag har jag pluggat massa och tränat. Världens längsta spinpass. Jag är heeeelt slut! Men nu ska jag fortsätta plugga, tuuuur att man har Spotify nu :D yey!

Tagga jobb i morgon :D 



<3

Bara för att du vet hur du ska få mig att le när jag gråter... <3 Tacktacktack! <3

Happy thoughts

Ojoj, jag ska inte skriva vad jag tänkt skriva för jag har lovat Elina att jag ska sluta klaga. Haha. Jag tänker positivt, snart är det påsklov! Och idag betalade jag balen, yeeey! Det ska bli kul! Och just det, vi kom fram till att Britt-Marie nog tycker om oss....lite i alla fall :)
Nu ska jag till jobbet! En nice korttur från16-21 och i morgon jobbar jag delad tur. Dvs 7.30-12.30 och 16-21 ifall någon undrar ;)


We like Tyskland :D

Happy together

Imagine me and you, I do
I think about you day and night, it's only right
To think about the boy you love and hold her tight
So Happy Together

Finast! :) I like the 60s!



Yeeeey

Haha, ibland får jag för mig skumma grejer...som att gå på promenad när det snöar. Det var faktiskt ganska mysigt men jag såg ut som en vandrande snögubbe med min fina mössa och dunjacka täckta av snö. Pinsamt. 
Och vet ni vad?! vi är typ klara med projektarbetet! Vår bok är så gott som färdig, vi har bara källförteckningen kvar. Yeeey! 

- Vad heter Elvis storebror? 
- Tolvis
HAHA

Bokens framsida! 
Hahahaha

HV71



Var på HV-Timrå med Stina igår. Min första HV-match! Eftersom vi går gratis hade vi inga sittplatser ...så vi var tvungna att stå. Vi stod i mitten, inte så smart, så det var ganska trångt och varmt. Ni kan ju tänka er massa tjocka killar som svettas för att de hoppar och skriker som galningar.  Haha. Kulkul!



Lea



Louise har en liten fluffig, söt sak hemma hos sig! Väärldens sötaste! Jag vill också ha en söt liten hund :)
Efter att ha varit i skolan hela dagen, ätit äcklig mat och gått runt med Lea gick jag och tränade. Det var jättekul!! Men...han ska åka till USA i tre veckor :( Buhu.

Förresten, min vecka 13 suger!
Jag har:
- Franskaprov
- Aerobicsprov
- Filosofianalys
- Inlämning av Hinduismen
- Matte
- Projektarbete
- Högskoleprovet

SUCK

Söndag

Nu har jag varit på Step 1 med Louise. Jag råkade försova mig så vi kom försent och jag kände mig stressad hela tiden. Men det var kul, vi var så trötta sen! Efter träningen bastade vi med en del nakna män....haha. Det var kul och sen gick vi och fikade. Det var hur mysigt som helst! Först så sitter det en man och glor på mig(ew), sen sitter Louise och glor på nån och efter det (när vi råkar prata om kk) sitter några snygga killar och glor på oss. Yep, we love Claras! haha.

Nu ska jag laga mat till min bror .... fick världens roligaste samtal innan.
- Hej, kom hem! Jag är hungrig!


Vit choklad och brownie på Claras :D Mmmmm!

Dagens utflykt

Hahah, efter att ha kört bil i typ 40 min kom jag och Elina till Huskvarna. Dagens utflykt! MEN det blev lite misslyckat där....så vi bestämde oss för att åka till a6. Där köpte vi lite fina grejer och sedan åt vi på donken. Gott! Just det, hellooo veromodas VIP-kvällar! :):)

Snart ska jag åka och träna! OCH vet ni vad som händer i morgon? ........JOHNS PASS!



Edward Cullen/ Robert Pattinson

Åååååhhhh!! Jag dööööör....

Higher

Ofta Caroline af Ugglas går vidare och inte Star Pilots....vad händer?! Jag röstade för första gången sedan idolsebastian-tiden!?(Hahaha, påminner nästan om Johan Palm Elina) Låten var skitbra juu! På tal om bra låtar, idag brände jag en Coldplay-skiva. Nu vill jag bara åka bil hela tiden, det är så kul att lyssna på bra musik när man kör bil även om man kan se lite rolig ut när man sjunger med ;P

Jag vill också meddela alla som har tjatat om Twilight att jag ska se den nu. Haha.



Lägg märke till "pilot"glasögonen. Fattar ni? haha.
Han som sjunger är såå snygg med. Ihh.

HV71

Idag blev det jobb på hv, hade inte jobbat där på jättelänge. Det kanske beror på att jag föredrar att jobba på dundret och byter alla mina matcher...det finns ju en del skrikiga 91:or i min kiosk...de orkar jag inte med. Vet inte vad jag skulle göra utan Stina och Jesper!

Huskvarna imorgon! TAGGA! haha.

Gammal bild på Jesper och Stina

Warning Sign

A warning sign,
I missed the good part then I realized,
I started looking and the bubble burst.
I started looking for excuses.

Come on in,
I've gotta tell you what a state I'm in,
I've gotta tell you in my loudest tones,
That I started looking for a warning sign.

When the truth is,
I miss you.
Yeah the truth is,
That I miss you so.

A warning sign,
You came back to haunt me and I realized,
That you were an island and I passed you by,
You were an island to discover.

Come on in,
I've gotta tell you what state I'm in,
I've gotta tell you in my loudest tones,
That I started looking for a warning sign.

When the truth is,
I miss you.
Yeah the truth is,
That I miss you so
.

And I'm tired,
I should not have let you go.


So I crawl back into your open arms.
Yes, I crawl back into your open arms.
And I crawl back into your open arms.
Yes, I crawl back into your open arms...





Sjukt bra låt!

We like aerobics!

Skitdag om man bortser från träningen idag. Jag blir så ledsen på folk....folk som snackar skit, folk som inte riktigt förstår utan bara tror att allt handlar om just dem. Jag förstår inte varför folk har så svårt att säga saker som de är utan att gå runt och prata med alla om det först. Men men....allt kan inte vara bra jämt.

Efter skolan tränade jag med Louise, vi gick på Johns pass och det var hur kul som helst! Hjärta till honom. Hihi. Louise och jag var helt slut efter. We like John! Nu ska jag plugga.....


Love in the Time of Cholera

Sjukt bra film!


Myskväll

Hade mysigaste kvällen på länge igår! Träffade några mycket trevliga människor, vi åt pizza, kollade på melodifestivalen (yey, du är älskad där du går!), kollade på världens roligaste film (Stepbrothers) och spelade pratmakarna. Det var kuul!
Snacka om att jag är sääämst på att förklara ord! men vi vann ändå ;D


RSS 2.0