Skum, störd, konstig?

Är man skum om man tycker om att gå i skolan? :P för i sådana fall är jag rätt så skum men det har ni säkert förstått vid det här laget. Dagens biologilektion bestod av diskussioner i grupper om apor:
- Jo men apor går ju alltid runt med bananer
- Öh, va?
- Ja, de har alltid en banan i handen typ
- Men Jenny, det borde du veta. Du verkar ju kunna rätt mycket om apor.
- Jo...men jag åt en banan i morse. Haha.
Då skrattar alla och jag tycker det är jättekul att det finns folk som är lika lama som jag är och som skrattar åt mina superdåliga skämt. Så, men andra ord: Min klass äger! jag har till och med träffat folk som tycker om donken lika mycket som jag! Gaah!

Träning ikväll! Men innan det ska jag gå och sätta mig med min fysikbok och med min älskade mattebok! Älskar andragradsekvationer! :)






HV71!

Gah, nu har jag varit på möte på jobbet. Helt sinnes vad mycket man måste tänka på nu när man ska arbeta i VIP cafét. Hade aldrig varit där uppe ens och det var jättefint! Nu får jag ju till och med vara cool och servera cider, vodka, gin, whisky. Ojojoj. Haha. Mötet drog över, så nu får jag massa ob. Konstigt nog satt jag och letade efter en gilla-knapp, damn it facebook has got into my head!

Nu ska jag sova, taggar matte imorgon, sjukt soft lektion...min enda - 8.30-11.40 :) Och för er som är intresserade är Bengt tusentrettio gånger bättre än Maud. Yey!



Haha, den här bjuder jag på!

Dagens låt: Röyksopp - The Girl And The Robot

I go mental every time you leave for work
You never seem to know when to stop
I never know when you'll return
I'm in love with a robot

In the night, call you up and
Wanna know when you're coming home
Don't deny me, call me back
I'm so alone



Världen

"Ja, vi trodde att du kunde ha sådana linser som de flesta ungdomar brukar ha. Du ska få sådana som äldre människor brukar ha, de fungerar ungefär som progressiva glasögon och är mer fuktiga för du verkar vara så torr."

Kan inte världen bara ta och bestämma sig? Är jag 15 eller 60? och...vad sjutton?!


Läran om livet (Biologi) here I come!

Första lektionen på högskolan idag var helt okej. Det var lite jobbigt i början eftersom man inte är van att gå upp så tidigt. Min klass är jättetrevlig och alla verkar vara jätteduktiga, så duktiga att det händer ibland att jag inte förstår vad de menar, så att de får sitta och förklara att t.ex. DNA är som saft osv. Pinsamt. Klantiga jag har även lyckats göra något pinsamt i hissen idag och sagt till en jag knappt känner "vad duktig du är på att ljuga". 

Idag ska jag byta linser, gah vad skönt det ska bli! De jag har nu skaver hela tiden och det är jättejobbigt att sitta och kolla på tv eller sitta vid datorn med dem. Bajs att jag ser dåligt! Orka ha linser eller glasögon egentligen, det är sjukt jobbigt!


Jag har aldrig sett när de bajsar ut såna - Kloka ord från Elina

Beslutsångest

Sitter här och funderar på om jag borde åka iväg till jul eller inte, har varit jättenära att beställa biljetten två gånger (som kostar 15799 kr utan hotell :S) men jag ångrar mig varje gång. Dels för att både Elina och Louise kommer hem till jul och för att jag inte vet om jag orkar åka iväg i tre veckor då...det kanske inte blir någon resa i år. Till sommaren kanske? Gah! Vad svårt!

Saaaknar



I don't want to be anything other than what I've been trying to be lately...

Träffade tjejerna igår för att kolla på One Tree Hill för sista gången. Det kommer kännas jättekonstigt att titta på oth utan dem, det kommer kännas jättekonstigt att de inte kommer vara här på ett helt år! Eller de kommer hem till jul men då ska jag antagligen åka bort i tre veckor, buhu. Vi åkte till Alcamo och köpte kebabtallrik, om ni undrar varför vi åkte enda dit så var det för att Louise ville ha sallad. Och nu undrar jag varför alla tror att jag ska börja nian nu?! Det har hänt tre gånger på en vecka typ, att folk undrar om jag ska börja på attarp nu eller om jag är femton eller sexton år. Han på pizzerian tyckte att jag skulle ta det som en komplimang iaf...haha.

Idag har Elina hej då-fest, hon åker redan imorgon och gaaah vad jag kommer sakna tönten!
Haha, för din skull Elina! Ssschhnygg!


Etologi (och allt jag kunde tänka på var Etymologi?)

Nu har jag klickat hem böcker för 2500 kr. Det känns inte så bra med tanke på att jag kommer behöva klicka hem böcker för minst lika mycket nästa termin men men, inget att göra åt det, måste ha böckerna på måndag. Idag har jag och min grupp, som består av fyra mycket trevliga människor, hållit på med en biologiuppgift som går ut på att observera beteenden och livstrategier. Det låter kanske lite tråkigt när man bara hör det sådär men det var hur kul som helst, jag trodde jag skulle dö av skratt där ett tag. "Sätt dig nära bredvid en annan person som åker buss eller sitter på en parkbänk eller på en servering eller liknande" så vi gjorde det och shit vad folk är tråkiga i Jönköping! Alla bara ignorerar en när man sätter sig jättenära dem, de kanske tar upp mobilen och tittar lite och sen sitter de kvar där...Sedan "Väj en plats där det finns ganska många människor. Du ställer dig och tittar upp i luften. Dina fyra medlaboranter som står i närheten av dig följer en efter en och tittar också upp i luften" vi valde då stan och haha, alla som går förbi en och ser att man tittar upp tittar också upp. Vissa undrade vad fan vi höll på med och det var sjukt kul!

 
 

Kaching

Du är bäst och jag tycker om dig, sorry? <3


Basår

Har redan en del läxor efter min första skoldag, det känns bra. Om ni undrar varför jag står mitt i stan imorgon och tittar upp så är det för att jag håller på en biologiuppgift! Matte C ska nog gå prima, älskar exponentböckerna! Och det ska bli gött att lägga ner 2500 kr (nästan hela studiebidraget) på böcker. Träffat en del trevliga människor med, naturbasåret ska nog gå bra!



Stockholm om en månad :)

Nu har man sagt hej då till ännu en kompis, Julia ska flytta till Stockholm på måndag så vi var spontana igår och träffades. Egentligen var det meningen att Louise och jag skulle gå ut med några på jobbet men jag har inte mått så bra, har haft jätteont i ena käken så det blev en mysig filmkväll med Julia, Daniel och Louise istället. Åt världens godaste fruktsallad (made by me and Lollo) och kollade på en jätterolig film! Nu har vi bestämt att jag ska åka upp till Stockholm om en månad, Daniel var till och med tvungen att kolla tider och sånt. Buss4you is the shit!






Le voyage à l'île de Visning

Har suttit och tänkt på franska nu ett tag så jag kände att jag var tvungen att ha rubriken på franska. Haha. Idag har jag i alla fall varit på Visingsö med Louise och Gabbe och gud vad kul det var!



Vi hyrde en vanlig cykel och en tandem och cyklade typ 25 km! Mysigt var det och vi hade tur med vädret!









Haha, coooola är vi!




Wannabe

Okeeeej, det här är lite pinsamt men jag tycker faktiskt om Spice Girls...Haha  ;)





Gabbe och Madonna! http://madonna.com/media/photos/

Helgen

haha, folk klagar på att jag är sämst på att uppdatera men jag har faktiskt inte hunnit! så här kommer ett inlägg med massa bilder och sånt ^^



I torsdags fick jag äntligen träffa världens bästa Louise, det var sjukt länge sen och vi hade mycket att prata om. Jag var duktig och bakade chokladkaka med! På kvällen kom Jakob och gissa vad vi gjorde? haha, OTH! 












I fredags hade jag kalas...(lägg märke till min partyhatt) haha. Först var vi hos mig sen åkte vi till Jensens och åt (mindre god) mat. Efter det gick vi ut, det var sjukt länge sen det med så det var kul! Åh, vi såg världens snyggaste bartender med!! hehe



I lördags var det dags att åka til Högskolan med kvinnan! De berättade en del om högskolan, hur det kommer vara och så. De visade runt och det är faktiskt inte så svårt att hitta, det kommer bli kul! Vi träffade en del folk med, jag tycker verkligen det ska bli kul att börja plugga nu! Snart ska jag börja köpa block, böcker, pennor...hih!

På kvällen hade Malin grillfest och det var hur mysigt som helst! Jag har funnit Johns lookalike!!! Åh vad jag saknar hans pass, dags att köpa friskiskort tror jag!



Igår var jag först med Louise på stranden, länge sen vi låg där och sschtekte, inte för att Louise behöver det .. hon ser ut att komma från Afrika nu typ men det var skönt! Sedan gick jag, Elina och Jakob och kollade på Year One. Sjukt bra film! Precis min och Elinas humor, konstigt nog var vi de enda som satt och asgarvade hela tiden....Haha. Kul var det i alla fall! Kommer sakna henne så :/



Sommarlov

Nu har jag sommarlov!! Lyckades byta bort min helg nästa vecka så nu är jag ledig till skolan börjar. Nice eller vad?!
Imorgon är det kalas och på lördag är det HJ och kalas igen! wuuuunderfull weekend!
LOUISE ÄR HEMMA NU!



Light years away

Det bästa jag vet när man känner sig lite halvdeppig är att åka bil i mörkret medan man lyssnar på världens bästa låt. Det är livet!

Vad sjutton gör man när allt ser ut som en svamp? / Gabbe. Haha, bästa kvällen på länge dudes!


Lalala

Ledig idag, heelt underbart. Har sovit, tittat på våra bästa år, snackat i tele med Elina och allt är heelt underbart! Om en stund ska jag åka in till stan och prova mina linser, det ska bli kul men enligt optikern kommer jag inte se bra med dom. Jag kommer få "lära mig" att se med dom för att mina ögon är så kallade "krampögon" haha. Just det, på tal om skumma grejs...fick en tidning från Ellos idag "utökat storleksomfång för dig från 42 till 64". Nu tycker ju till och med dom att jag är tjock :o

Sitter och lyssnar på Shout out Louds, ett oth-band...skitbraa! Älskar oths skiva Friends with Benefits! Oth snart eller??


But we're all happy cause the streets they're always there for us
and it's quite scary when you wake up in the same old clubs
It's getting darker and I know this time wasn't meant for us
So won't you please please please come back to me


RSS 2.0