Gammal?

Dagar som denna vill man bara lägga sig nånstans och bara sova! Har varit och jobbat idag och för första gången har jag befunnit mig i samma rum som en död människa, jag såg dock inget men sorgligt var det...speciellt när man vet vem det var. Sedan insåg jag att jag fyller år imorgon...tiden går så fort, om några år bor jag på äldreboende själv. Suck. 

Nog om mina negativa tankar, de är nog borta imorgon när jag går in på systemet och äger hela stället. Haha. 


Fjortisbild^100




People always leave

Nu har man sagt hej då till ännu en kompis som flyttar. Mina flyttar till Stockholm imorgon och det sorgliga var att jag sa hej då på samma ställe som jag sa hej då till Louise och Rebecka...jaaa...nu är bara Elina kvar...

Haha, här får se en bild på mig och Elina när vi går på 195:an...vi tänkte gå till Jakob men det visade sig att han inte bodde där Elina trodde att han bodde utan han bodde där jag trodde att han bodde. Med andra ord så har jag alltid rätt och jag är typ bääääst. Haha. Puss på pizza, allsång på skansen, (rövchips) och oth! 


HP & HJ

Harry Potter och halvblodsprinsen igår var hur bra som helst. Elina och jag har velat se den filmen i typ två år och igår var det äntligen dags, snacka om att hjärtat typ stannade! Lite töntigt kanske, men vi har växt upp med HP och filmerna blir bara bättre och bättre, Daniel Radcliffe blir bara snyggare och snyggare och Rupert Grint blir bara biffigare och biffigare (?) 

Just det, har glömt att berätta att jag kom in på naturbasåret! Tackade ja till Högskolan i Jönköping och nu håller jag på och kollar studentlägenheter inne i stan. Tänkte att det vore roligt att flytta och bo nära skolan så att man slipper a) åka buss b) gå upp så tidigt. Jag har varit duktig och skickat massa papper till CSN med...ooh vad roligt det ska bli att börja plugga! De flesta tycker att jag är helt dum i huvudet för att jag tycker det men jag skulle inte klara av att jobba i ett helt år...inte just nu i alla fall, dessutom känner jag att jag vill jobba med något jag tycker om och inte något jättetråkigt bara för att jag vill tjäna pengar. 

Har snott bilden från Jnytt ^^ 


MÅNS

Ikväll ska jag se Måns igen (och Johan Palm)! Längtar verkligen, för Måns är SÅ snygg! Haha, märks det att jag har börjat umgås med 92:or? Jag och praktikanterna på jobbet har verkligen blivit bundisar, det är riktigt kul på jobbet nu! Eller, allt blir mycket roligare när man börjar snacka om sprit ochsånt. Haha.

Just det! Elina och jag är redo att se Harry Potter och halvblodsprinsen! Igår hyrde vi Harry Potter och fenixorden(på barnavdelningen med svenskt tal). Jag hade fått för mig att jag kom ihåg hela filmen men när filmen väl började kom jag inte ihåg nånting så det var bra att vi såg den! Vi såg även klart på oth igår, säsong 4 iaf så nu ska vi och Jakob börja titta på säsong fem. Tagga! Haha.

Nej, nu ska jag sova lite innan jag åker till Habo :P




 


Workwork

Snacka om att man är trött efter att ha jobbat 7 timmar idag. Det är så varmt och klibbigt...uuuusch. Men jag ska inte klaga, det är kul på jobbet och peeeengar säger jag bara! Dessutom tror jag att jag har fått till det med en gubbe, han frågade i alla fall om jag ville gå på dejt med honom imorgon...haha. Dagens raggningsreplik: "Du har bruna ögon" Hahahaha.

Nu måste jag börja packa. Ska åka till Malmö imån och hälsa på mina kusiner :) Naaaajs va?



Harry Potter


Tagga Harry Potter den 15:e! Åh vad jag längtat :D

Everybody's changing

So little time
Try to understand that I'm
Trying to make a move just to stay in the game
I try to stay awake and remember my name
But everybody's changing
And I don't feel the same.


RSS 2.0