Robinson

Det har nog aldrig varit så läskigt att köra bil som det var igår. Det gick bra! Dock kändes det som att jag skulle tappa kontrollen när som helst. Kan inte snön börja smälta snart, kan det bli vår nu?

Igår var det Robinson-final, jag brukar inte följa sådana tv-program men i år (eller egentligen förra året) fick jag för mig att göra det. Jag kollade på idol, robinson och har även tittat lite på lets dance. Finalen var så sjukt spännande! Jag hejade på han som vann såklart och det var så kul att se Jimmys min när Paolo sa att alla som hade åkt ut skulle rösta fram vinnaren. In your face Jimmy!

Ägigt Hasse!


moboholic?

Nu var det så länge sedan jag var inne på blogg.se att jag inte ens visste om att de hade gjort om sidan lite. Har fått lite klagomål på min uppdatering så jag tänkte att jag skulle ta tag i skrivandet igen (även om jag nog aldrig varit speciellt aktiv).

Jag kan ju börja med att berätta att jag lyckades tappa bort min rosa mobil i tisdags, sedan dess har jag känt mig helt handikappad. Det är helt sjukt vad man är beroende av en liten mobil! Det sorgliga är att jag trodde att jag hade glömt mobilen hemma men jag tappade nog den på väg till bussen. Jag blev tvungen att spärra abonnemanget och mobilen (där fick du, du som tog mobilen!!). Tre kunde tyvärr inte hjälpa mig med mobilen så jag var tvungen att köpa en ny med ett kontantkort istället. Eftersom jag är en fattig student blev det en rätt så billig, lila touchmobil (jag inbillar mig att den är rosa).

Där här ni den, det är ett konstigt märke men den verkar vara jättebra :)


2010

Kom på för någon dag sen att jag inte har uppdaterat min blogg i år. Det är skandal ju! Haha. Nej inte så värst, jag har fått höra att jag borde uppdatera oftare men den som väntar på nåt gott...
Det nya året har spenderats med mina kära vänner, det har varit hur kul som helst! Har haft fullt upp vilket har lett till att jag inte har hunnit plugga så mycket. Råkade säga till Elina att jag nu skiter i vad jag får, satsar på G till och hon blev helt chockad. Hon har aldrig hört mig säga något sådant! Haha.
Nu har mina små au pair vänner åkt tillbaka till sina barn, lite sorgligt är det ju men å andra sidan tycker jag det är jättekul att ha massa att se fram emot till våren och sommaren. Nu har Elina och jag köpt biljetter till Mika-konserten i Düsseldorf i mars, ska även åka till Rom i april med Ellen och hälsa på Louise och slutligen ska jag till Colombia i juli. Funderar även på att åka till kroatien i juni. Vi får se, men i år ska jag banne mig åka utomlands! Solsemester here I come säger jag bara!

Ser fram emot att träffa Elina i mars och gå på Mikas konsert! :D



Gah! Rom!!!

RSS 2.0