Första julklappen

Idag träffade jag Linda, Sara, Julia och sist men inte minst Mina. Först träffade jag Mina på stan och där bytte vi våra presenter, jag älskar att byta julklappar med folk. Det är så spännande, så personligt och så kuuul! Jag fick i alla fall ett nagellack av Mina, vilket jag var jättenära på att köpa en halv timme innan så hon visste verkligen vad jag ville ha! Av mig fick hon en bok som heter Tusen strålande solar och Toblerone (Hon måste ju ha nånting att tugga på medan hon läser) Efter det gick vi till Jensens och åt jättegod mat med de andra. Det var jättemysigt och även om jag är mästaren på att göra bort mig så var det väldigt kul! 

Vad hände med juldagen förresten? Jag är lite besviken .... 

Vissa människor behöver man inte träffa så ofta och det är de som betyder mest.

Bilprovningen

Idag var det min tur att ta Olof till bilprovningen. Först skulle jag till Statoil och tvätta bilen. Det tog en evighet eftersom det var världens kö...och det var hemskt att sitta där medan en maskin åker fram och tillbaka och sprutar vatten på bilen. Nej, det gör jag inte om. I vilket fall som helst så åkte jag till bilprovningen efter och det var skitläskigt, först skulle man ställa sig utanför port 1 och så börjar port 3 blinka att jag ska köra in! Haha, sen får man sätta sig i deras väntrum tills bilen är färdig. Då kommer det roliga! I väntrummet sitter en man ~45 år och dricker kaffe, det finns en pytteliten tv som är igång och jag läser en tidning. Plötsligt börjar man höra stön och skrik och sex helt enkelt "fortsätt! Ah, ah, aaaaah" och där sitter jag och mannen och bara skäms. Hahahaha, pinsamt!

Tagga juldagen! 

Filmnörd

Jag älskar att vara ledig, att inte behöva tänka på något speciellt (vilket brukar vara läxor, prov mm) Så nu när jag är ledig blir jag en filmnörd. Jag har sett sex filmer på två dagar och nej det är inte mitt personliga rekord. Haha, jag vet ... jag är störd men that's who I am! Idag vill jag påpeka en film som heter Zodiac. En film som berörde mig för att det har hänt på riktigt. Filmen handlar om en mördare som kallar sig Zodiac och det handlar mest om hur polisen och samhället gör för att få fast honom. Filmen var 2, 37 min lång och efter att ha sett den kände jag mig helt borta. Då bestämde jag mig för att googla zodiac eftersom det tydligen har hänt på riktigt och jag blev nästan lite rädd när jag såg att filmen stämmer ganska bra med det som har hänt och det är läskigt.

Så om du inte har något att göra eller om du ska ha filmkväll och vill se på en spännande thriller rekommenderar jag den här(dessutom är det snygga skådespelare);

Finally

För några timmar sen åkte jag och mamma in till a6 för att köpa de sista julklapparna och jag insåg att min mamma är bäst på att komma på vad man ska köpa till folk. Hon är realistisk, tänker på hur mycket personen behöver det, hur mycket det kostar mm. Och så kommer hon med förslag när man är i de rätta affärerna. Helt otroligt! 
Vad jag ville komma fram till var att jag är klar med alla julklappar, jag hade inte så många att köpa men det är alltid svårt att veta vad man ska köpa och så. Och nu är det gjort....jag är så glaaad!

Aerobics 2 kl 1630 imorgon, någon som vill hänga med? Det är hur kul som helst! 



Wall-e

Nu har jag sett den omtalade filmen Wall-e. Den var hur bra som helst! Handlar om lilla wall-e och hur han lever typ. Han är så gullig. Den här filmen får 4 av 5!
Och nu mina vänner, har jag bara två julklappar kvar att handla! YEY me!
 
Waaalllleee and Eeevaaa

Det var en gång...

Det var en gång två tjejer som råkade hamna i samma klass när de började gymnasiet. SP1F. De satt inte jämte varandra första dagen men på rasten satte de sig utanför klassrummet uppe på tredje våningen och började prata. De pratade och pratade och pratade tills man var tvungen att gå in igen. Sedan bytte de nummer och det var så det började. De bestämde att de skulle träffas dagen efter innan de gick till skolan och de gjorde det. Den helgen smsade de massa och de kom bara närmare och närmare varandra. De blev jättebra vänner och har bråkat bara några enstaka gånger, om sådana små saker gifta människor bråkar om. De känner varandra väl och även om de är lite olika är de ändå väldigt lika. 

Ikväll insåg jag hur mycket du betyder för mig och jag blev rädd där ett tag när jag insåg att det var nära. Riktigt nära. Gud kanske finns trots allt min vän! Tycker om dig <3

Uppochner

Jag vet inte vad som hände nu, det går lite uppochner men för några timmar sen hade jag feber. Nu mår jag jättebra! Det känns jätteskönt för nätterna är verkligen det värsta när man är sjuk! Så nu är jag glad igen, kanske kan jag julhandla imorgon efter julavslutningen? 
Förresten, jag kanske inte har nämnt att jag har köpt hela TVÅ julklappar? Igår åkte jag och Elina till a6. Det var kanske lite dumt eftersom jag var sjuk men det var jättekul. Sen var det nog inte så smart att gå från a6 till stationen heller men som sagt, det var kul. Jag har alltid kul med Elina. That's it! Me liiike. 

Tagga jul och nyår! 



Sjuk

Jag är sjuk. Har feber och hostar...det var nog inte så smart att träna i söndags och bara för det kommer jag inte kunna träna på ett tag. Det SUGER. Jag bara ligger nånstans och sover eller halvsover och bara finns. Det är hur jobbigt som helst, jag vill vara frisk nu! Men jag är 'glad' att jag blev sjuk nu och inte till jul eller nyår.

Imorgon har vi loooov!


Söndag

Vaknade med en äcklig smärta i halsen. Det typ klias och gör ont på samma gång...vad är det som händer? Jag vill inte bli sjuk nu! Dessutom är det söndag...och som ni alla vet är jag inte så förtjust i söndagar. 
 
Igår var jag på aerobics 2 och det var det roligaste jag har varit med om på jättelänge! Vi var bara 5 st som var med (Ingen orkar träna på en lördag) och då kunde man a. Se mycket bättre hur stegen ska vara b. Ta ut rörelserna ordentligt och sist men inte minst så kunde man se sig själv i spegeln. Anki hade det passet och jag tror att på torsdag är det sista gången hon har det, så passa på! Idag ska jag gå på Step 2, det är också kul! Det är som ett aerobicspass fast då har man lagt till en bräda så att det ska vara lite jobbigare.

He He...jag har inte börjat handla julklappar än..................


Jullov snart?



Såhär såg det ut i morse! Hur mysigt som helst. Jag måste säga att jag börjar få julstämningen och det är verkligen dags att börja handla julklappar! Jag vet att det är många som börjar få panik nu och jag är verkligen en av dem. Det är inte bara att gå på stan och handla julklappar, man måste sätta sig och tänka vad man ska köpa och sen måste man tänka på plånboken också. Ibland önskar jag att jag vore rik så att jag slapp tänka på sånt...

Jag glömde ju nästan berätta...psykologiprovet är avklarat nu! Äntligen! Gud vad bra det känns att ha gjort det även om det kunde gått bättre...det var ett svårt prov och man skulle hinna skriva väldigt mycket på väldigt kort tid. Jag var så glad efter att ha gjort det provet för jag trodde att vi inte skulle ha så mycket mer i skolan efter det men igår fick vi mejl av Britt-Marie. Hon vill se våra loggböcker innan jullovet. Hon förstörde min lycka...plus att Christer vill att vi ska kunna massa till på måndag. Åh vad jag längtar till nästa vecka. Då kommer lovet och julen och allt man har längtat efter!
 

stressstressstress

Usch vad deprimerad jag är nu. Det beror dels på vädret och dels på skolan. Jag har aldrig skolkat så mycket som jag har gjort på sista tiden men jag lovar att bättra mig efter jul!
Sitter och lyssnar på julradio.se vilket gör att jag börjar känna julstämningen. Det känns bra, det är bara det att jag inte har börjat handla julklappar än! Hej stress säger jag....
Jag råkade somna en stund innan så nu känner jag mig sjukt stressad! Måste plugga psykologi nu....


Cityakuten ikväll kl 21.00! Längtar!


En glad Jenny i fredags

Ögongodis



Såg att det är Gossip Girl på tv just nu. Jag måste säga att de har en del snyggingar! Guuud vad het Ed Westwick (Chuck) är! Han är så.....elak men ändå inte! Det gör honom ännu hetare. För att inte nämna Chace Crawford(Nate). Grr!

Idag har jag suttit och sammanfattat psykologin. Jag började kl 12 och blev klar typ nu. Tog en paus på två timmar förut. Ja, nu är det bara att börja memorera viktiga grejer och sen är jag redo att ha prov. Efter Bones som går på kanal 3 kl 20.00 ska jag börja med mitt tal som jag har imorgon.....

Ännu en äckelsöndag!

Stress

Dålig uppdatering, som vanligt. Jag vet! Men jag har haft så mycket att göra. I onsdags åkte vi till Uppsala med klassen. Det var kul, Elina lyckades ta världens fulaste bild på mig och nu har typ hela klassen sett den och skrattat åt den/mig. Ja. Till och med Olof (vår lärare) har sett den. Pinsamt.
Igår tränade jag, jag gick på aerobics 2 och det var hur kul som helst! Tränade med Mina och Melissa. Det var mysigt. Och ikväll mina vänner blir det centrum igen. Jag vet att jag sa förra helgen att jag inte skulle gå ut på jättelänge men igår blev jag lite taggad på att gå ut och dansa så det blir dans ikväll. Ingen alkohol för min del eftersom jag ska köra. Dessutom ska jag gå ut med Johanna och Rebecca. Det ska bli jättekul!!
Imorgon jobbar jag med Mina. Hihi. Tagga! :)

Jag säger bara........psykologi.......


RSS 2.0