Göteborg

Kom precis hem från Göteborg.. och jag har köpt balklänning! Hihi, det känns jättebra!
Dagen har varit underbar, mycket tack vare Elina! Kul att sitta på Donken och glo på en man med napp. Weiiird.

Oh, btw jag har börjat äta nyttigt. Jag menar, numera köper jag chips med low fat och solrosolja. Visst är jag duktig? Haha.


Haha, det här hittade vi utanför några toaletter i Göteborg......


Jobb

Fyyyy vad trött jag ääääär! Skulle gått upp kl 5 imorse men jag orkade inte det! Så mamma fick köra mig till jobbet kl 6.30...hon var inte speciellt glad kan jag ju säga! Började kl 7 och det var lite läskigt att vara själv ett tag men jag klarade det fint. Det ska bli kul att sommarjobba där, ser fram emot det faktiskt :)

Ja, just det. Sket i praktiken idag...jobbade istället. Haha.



Ändrade planer

Praktiken går bra, det är bara två dagar kvar och det har varit jättekul än så länge. Jag tycker det är skitkul att folk tror att jag jobbar där och frågar mig massa, sen ser de hur förvirrad jag ser ut och då säger de "jag frågar henne istället..." haha. MEN idag lyckades jag hjälpa två kunder. Yey me!

Det blir ingen resa till Malmö med Elina den här helgen, vi åker nog bara till Göteborg på lördag. Louise ska kanske följa med! Yeeey! Helllloo balklänning!?

HATAMATTE.nu !

Fika

Igår träffade jag Elina och Lina. Vi hade tänkt fika på Johans men det blev Vasas istället. Haha. Vi var duktiga och gjorde massa projektarbete! Nu har vi kommit jättelångt och vi håller faktiskt på och skriver boken...eller aa...nästan. Anyway så känns det väldigt bra och som det ser ut nu så har vi en chans att få MVG! Yeeeey!


Bokia



Här spenderar jag dagarna numera, det är skiitkul! Jag har höllt på med Marimenkkoblock hela dagen idag och har fixat lite på skyltfönstren med. Ser ni det blåa? hehe. Jag får ta så mycket ansvar och det är jättekul! Det var även snack om ett jobb idag. Vi får se...klarar man verkligen av att ha tre jobb plus skola?
Nu måste jag åka ska fixa lite innan jag åker till Johans för att träffa Elina och Lina. Vi ska göra lite projektarbete, visst är vi duktiga?

Jlt suger

ÄCKELBUSS som går hela 3 minuter tidigare än vad den ska!!!! Nu missade jag den och kommer komma för sent till praktiken ....snacka om att göra ett bra första intryck.


Dagens

Louise är VÄLDIGT diskret.......NOT
Haha <3

Lunch med klassen

Egentligen borde jag sitta och plugga naturkunskap eftersom vi ska ha en debatt imorgon om genmanipulering men jag orkar verkligen inte sätta mig och plugga efter att ha varit i skolan i åttio timmar känns det som. Idag var några i klassen och åt på Jensen, det var hur mysigt som helst! Vi måste göra sånt oftare, det är bara en termin kvar. Åh vad jag kommer sakna alla sen när vi tar studenten!!! Det är det enda negativa med studenten, annars längtar man som bara den!!

Provade en jättefin klänning jag fick låna av Elina och jag tror jag ska ha den imorgon när vi går ut.....nyktra! Yeey!!



Top Model

Jag har inte riktigt följt Top Model sen första säsongen då Yoanna vann men nu är jag fast igen. Aa, eller jag var tills min bror avslöjade vem som kommer att vinna....och det blev inte Elina. Kan inte avslöja vinnaren eftersom folk kan bli upprörda så här får ni istället se en bild på söta Elina som borde ha vunnit!!


Skatt

Jag blir gaaalen! Idag fick jag reda på att jag måste börja prata med mina arbetsgivare och be dem hjälpa mig att fixa så jag betalar skatt, dessutom måste jag deklarera och fixa något som heter jämkning. Varför får man inte lära sig om sånt här i skolan? Det skulle vara skitbra om det fanns en kurs där man fick lära sig sånt eftersom det är väldigt viktigt! 

Nu ska jag räkna matte, har prov om två veckor så det är bäst att börja nu! 


 

Sommarjobb

Idag ringde min chef och undrade om jag hade något sommarjobb. När jag sa att jag inte hade det frågade hon om jag ville sommarjobba hos dom och det vill jag ju! Sedan blev hon väldigt glad när jag sa att jag kunde jobba hela sommaren. Hon ska sätta sig och fixa schemat så jag vet när jag ska jobba och så. Iiih, vad glad jag är, jag behövde inte ens anstränga mig i år!!


Bloggarnas viktbråk

Som många av er kanske vet följer jag blondinbellas blogg. Många tycker att hon beter sig som en dum blondin och ibland kan jag hålla med men oftast tycker jag att hon är en cool tjej. Hon är väldigt smart och hon är inte rädd för att säga vad hon tycker. Jag antar att ni har läst eller hört om "bloggarnas viktbråk" och jag blir så arg på Gynning och Zytomierska. De bara går till attack mot blondinbella och använder ord som "gris" och "hycklare"......jag säger bara heja Blondinbella!

Helgen

Jag hade egentligen tänkt uppdatera bloggen massa gånger under helgen eftersom jag trodde att jag skulle hinna men som ni kanske har märkt så har jag inte gjort det.  Igår var jag tvungen att återhämta mig efter fredagens utgång, mina fötter värkte, mitt huvud värkte, plus att jag hade träningsvärk sedan innan. Sedan var det dags för jobb på Kinnarps arena. Jobbade ganska sent så det var  bara att gå lägga sig på direkten sen när man kom hem eftersom jag skulle gå kortturen idag på Dundret. Mycket jobb i helgen, men jobb är lika med pengar och jag tycker om pengar. Dessutom tycker jag om att jobba, speciellt när jag hjälper folk!
Nu ska jag lägga mig, börjar kl 8 imorgon!

Aerobics 2 med Lina och Louise imorgon med. Vad kul det ska bli!

Mysmys

Åh, jag har haft två helmysiga dagar med en del underbara människor. Igår var det äntligen dags för vårt efterlängtade one Tree Hill maraton med Louise och Elina. Elina och jag träffade Louise på stationen i Mullsjö. Vi gick och köpte pizza, godis, chips, coca-cola, och dippsås. Ja, vi var ju inte så jättenyttiga som ni kanske märker! Sedan fick vi äntligen träffa Zita. Väärldens sötaste hund, hur lekfull och gullig som helst. Vi kollade på typ 4 eller 5 avsnitt och det börjar bli braaa. Jag läääängtar till nästa OTH maraton!! Somnade sen vid typ fyra och vaknade vid typ tolv....vad trevligt det kommer vara sen när jag ska upp kl 8 på fredag!
Idag har jag varit och tränat och fikat med Lina. Huur mysigt som helst det med, vi pratade massa och man fick ju reda på vissa...vad ska man säga....äckliga grejer? Haha.

Imorgon börjar skolan igen och jag vill verkligen inte men......12:e juni here I come!


?

Det här var svårare än jag trodde......vad ska jag göra?

Hallåå

Projektarbetet är det mest ointressanta jag har höllt på med. Jag vet att man inte ska klaga så och att vi får skylla oss själva för att ha valt det ämnet men seriöst...vi trodde inte det skulle bli så tråkigt! Vi ska jämföra språkundervisningen och skolan till viss del i Tyskland och i Sverige. ZzzZZ. Nu har jag i alla fall börjat med faktainläsningen som skulle vara färdig nån gång i början av december...jag känner att jag är väldigt effektiv just nu.

Nog om projektarbetet, jag måste berätta att jag nu äger en OBH nordica artist wave maker (vågtång). Jag trodde det skulle vara mycket enklare att "våga" sitt hår men neeej det är skiiiitsvårt! Hjälp...plus att jag har så kort hår.....men Louise var väldigt bra på det! 

  
Heeeeej dansmatta!!!


2009

Heej allihopa!
Jenny=seg på att uppdatera bloggen. Haha.
Nu har både jul och nyår varit och det känns väldigt sorgligt att skolan börjar om mindre än en vecka. Julafton var det mysigaste jag har varit om på länge och nyårsafton var bäääst! Det hände lite oväntade grejer, grejer man ångrar, grejer man vill göra om osv. men det var kul!
Nu är det år 2009 och det är sjuuukt vad mycket som kommer hända i år. Jag börjar bli vuxen juuu ....usch vad läskigt.

RSS 2.0