Everything comes to an end

Det är fredag och vanligtvis skulle det vara helt underbart men inte idag. Att det är fredag idag innebär att självstudieveckan är över och att det är skola nästa vecka. Buhu. Men innan det är skola är det halloween dvs fest! Hehe. Frågan är vad man ska klä ut sig till! Jag har funderat på vampyr, det är nog inte så svårt och lätt att ta av sig ifall att jag inte vill vara utklädd till nåt sen när man går ut. Jag får se, har ca en dag till att fundera på vad jag ska klä ut mig till. Haha, på tal om självstudieveckan så har jag knappt pluggat något. Börjar känna mig lite stressad..det är ju bara några dagar kvar till prov 1 och 2! Plus lökrapporten. Hej plugghelg? Ska snart träffa Nina på Georges och plugga lite matte, det verkar som att vi har fastnat på samma ställe. Damn you största och minsta värde!

12.10 blir det!




Paranormal Activity

Har hört en hel del om en creepy film som heter Paranormal Activity, påminner tydligen om Cloverfield och The Blair Witch Project. Har sett både Cloverfield och The Blair Witch Project och jag har faktiskt inte tyckt att de har varit så läskiga, eller bra för den delen. Jag var lite skraj först när Blair Witch Project började, det står att filmen är baserad på sanna händelser eller nåt sånt men sen fick jag höra att det bara var ett trick för att filmen skulle bli läskigare. Då var den inte bra alls, man får ju aldrig se häxan!! Jag är inte en sådan som tycker om att se skräckfilmer, jag har dock varit en sådan...älskade skräck tills jag såg The Grudge. Kunde inte sova eller gå ner till källaren ensam på flera månader! Tur att jag såg den med min lillebror, han var nästan lika skraj som jag var...och han är sju år yngre än jag. Hehe. Anyway så funderar jag på att se den, frågan är om jag kommer kunna sova de närmsta månaderna? Precis som att jag inte kan lyssna på musik innan jag somnar...inte efter att ha sett den scenen i The Hills Have Eyes då en jätteäcklig zombie(?) kommer in till en tjejs rum, men eftersom hon ligger och lyssnar på musik hör hon inte det. Sedan försöker han typ våldta/mörda henne. Scary :/ Har läst en del om filmen och de flesta säger att det är en utav de läskigaste filmer de har sett. Då blir man ju bara nyfiken! De flesta säger också att man inte ska kolla på trailern innan. Hmm...

Don't see it alone. Mohahaha.




Freedom

Det är så underbart att vara ledig, även om jag har rätt mycket att göra här hemma är det superskönt att kunna gå upp när man vill. Det är enda sättet att vara "morgonpigg" för mig, att gå upp när jag känner för det. Det finns dagar då jag skulle kunna sova hela dagen men nåt måste man ju göra! Har till exempel, lovat mina föräldrar att jag ska spendera lite tid med min bror, tydligen så saknar han mig eller nåt. Haha. Jag försöker övertala honom att bli medlem på friskis, då tror jag vi skulle umgås väldigt ofta. Jag är ju där jämt, det är favoritstället ju. På tal om friskis så missade jag Johns pass igår, var tvungen att jobba på HV. Vilket var jätteläskigt igår, jag var på tacobaren helt själv hela tiden. Jag och min klantighet råkade göra så att kassaapparaten slutade fungera mitt under andra pausen. Då var det huvudräkning som gällde och gah, vilken tur att jag är bäst på det. Eller inte. Det gick rätt bra i alla fall, min chef verkar tycka om mig trots att jag har lyckats göra massa dumt.

Igår fick jag världens gulligaste sms; "Jag har läst lite i din blogg nu och den var ju jättebra! :D" Oh, vad glad jag blev! Thanks :)

I look evil. Mohaha.




I can finally breath

Nu är min helvetesvecka över, är ledig en vecka och sedan har jag ännu en helvetesvecka. Jag är så glad att vi är lediga var femte vecka, hade nog inte klarat det annars! Fysiken, biologin och kemin gick bra. Tur att Sandra och jag fick för oss att plugga i tisdags, vi satt på Georges från kl 14.30 till 21.10. Det var enda sättet att förstå fysiken! Hade nog inte klarat veckan utan Elina heller, hon råkade befinna sig i Italien och hade möjlighet att ringa gratis. Tur det, man måste ju kunna prata med någon om man håller på och får ett nervöst sammanbrott!

Högskoleprovet gick väldigt bra också, har nog höjt mig rätt mycket. Är så nöjd! Jag blir nästan lite sugen på att göra det ingen sen till våren och plugga lite till, kanske börja läsa böcker så att jag förbättrar mig läshastighet ännu mer. Efter höskoleprovet drog jag, Emma, Nina och Max till Georges, vårt nya hängställe, vi är där jämt! Jag tog som vanligt en mjölkdrink medan alla andra var coola och tog kaffe. Haha. Sedan gick vi till hemmakväll och hyrde en svensk film; jag avskyr svenska filmer, jag tycker inte de är bra. De brukar inte ha någon handling, jag hatar att de pratar svenska, inga bra/snygga skådespelare etc. Men eftersom alla andra ville se den tänkte jag att jag kunde ge filmen en chans eftersom den handlade om vampyrer (I've been called fanghag and fangbanger. And damn, I'm proud of it. Eric Northman is my man) så, låt den rätte komma in blev det. Sedan, efter att ha sett den var "vad var det jag sa?" det enda jag kunde säga. Jag har rätt om svenska filmer! De SUGER.

Nu mina vänner ska jag vara duktig och städa! :)


Del 2


Bäst!


Biologi...

Jag har världens pluggdag framför mig, har biologiprov imorgon och har knappt börjat. Det är sjukt mycket..typ 70 sidor och det värsta är att det är så jävla tråkigt! Jag bryr mig inte om hur Sveriges vegetation såg ut för 6000 år sedan, jag bryr mig inte om kvävets kretslopp!! Aja, det hjälper inte att vara negativ och anti allt just nu, måste sätta mig och plugga snart.

Kan i alla fall leva på att jag har haft en riktigt bra helg med sjukaste och roligaste utgången på länge samt arbete och sist men absolut inte minst ..min klantighet. Vi gick ut i fredags och hamnade på centrum, hehe. Hatstället tvåtusen men det var kul och asmycket folk. Folk frågade konstiga frågor och påminde mig om hemska stunder som jag helst vill glömma...som "är du daniels flickvän?" eller "är du alex flickvän?". Sedan kom en som vägrade att släppa min hand vilket jag fick panik utav. Sedan kom en som ville "ses" och ville ge mig en "puss" innan jag gick, vilket resulterade i att jag stod kvar där och fattade ingenting. Tack Sandra för att du drog iväg mig! Sedan kom gorillan! och en del snyggingar...:)

Var inte så pigg igår efter fredagen men var tvungen att piggna till för att jag skulle jobba 16:30...trodde jag. Jag trodde matchen började kl 17 vilket den inte gjorde, den började kl 16. Jag kom på det en kvart innan matchen började, jag kom till jobbet 45 min för sent! Gud vad pinsamt det var...vad gör jag sedan? Häller ut en hel jävla öl på en kund som råkar ha vit skjorta på sig när det är kaos. För att inte nämna hur jag tappar alla kartonger nerför trappan....ibland undrar jag varför jag har sådan otur alltså.

Har även hängt en del på Råslätt, hehe. Studentlägenheterna är faktiskt mysiga! Det är lite läskigt att vara på Råslätt men det är inte alls så som man har trott att det är! Sandras rum är riktigt mysigt, sen var vi hos hennes kompis och det var också mysigt :) jag vill också bo med tre andra studenter! Film blev det igår kväll i aoch det blev också första gången jag somnar när jag har besök hemma. Missade halva filmen! Men det var nice! :)

Nu blev det ett långt inlägg här..måste plugga! Bye!

Fick för mig att dansa balett ;)



Så klockren!


Sofia och Sandra :)






Too much?

Undrar varför man luktar så illa när man har ätit på Chili Thai. Det är en speciell lukt och det känns som att man luktar så i flera dagar efter att ha ätit där. Det är otroligt gott och billigt i alla fall, väldigt bra för oss fattiga studenter :) Det är dock lite jobbigt att sitta och äta med folk som inte äter lika mycket som en själv, hehe. Jag körde på två omgångar mat och världens efterrätt medan de andra inte orkade med efterrätten efter att ha ätit en omgång!

Efter lunchen åkte Sofia till jobbet och Sandra, Nina och jag gick till HSB där Nina skulle få välja tapeter till sin nya lägenhet. Det var svårt, det fanns sjukt många snygga tapeter att välja mellan men till slut blev det en röd-guld-blommig fondvägg och vit-gråa tapeter till de andra. Skitsnyggt!

Sedan har jag bara suttit och pluggat med those smartasses, jag känner mig så himla dum för jag fattar inte fysiken! Vi ska tydligen ha världens prov nästa vecka och jag fattar ingenting! Dessutom har vi biologiprov på måndag och jag har knappt börjat plugga till det, för att inte nämna högskoleprovet på lördag. Inte nog med det har jag inte tid till att plugga heller, måste jobba imorgon och på lördag...hjälp någon? :/

Nu ska jag sova och sen ska jag gå på bio. Ska banne mig inte sitta och plugga hela tiden heller!

Kul har vi iaf!


orkaorkaorka

Kan någon förklara acceleration för mig? Vore väldigt tacksam om någon fick mig att förstå, det är nämligen grunden till allt vi kommer syssla med inom fysiken och JAG FATTAR INTE!!!! Crap!

True Blood

Jag känner mig tvungen att visa  true bloods "opening credits"! I'm weird I know ;)


Lite creepy men nice på samma gång. Skön låt. Perfect!


Wuuuunderfull weekend

Har haft en skitbra helg, tack vare världens bästa klassbuddies och true blood. I'm completeley obsessed of it! Helt sinnesjukt bra är det, jag skulle kunna sitta här och skriva om den serien i flera dagar. Jag har överanalyserat den hundra gånger och jag måste bara nämna att Alexander Skarsgård är en himla sexig ond vampyr! Me like! Han är duktig med, dock inte så duktig på svenska..man fattar typ inte vad han säger. Hehe.

Helgen kan alltså sammanfattas med fem ord; utgång, georges, jobb (på Rehab, it was awsome!) and finally true blood. Plugg borde varit med men jag har inte orkat...inte än i alla fall!

The world's biggest and nicest cookie! :D Looove cookies!


Rocksjön...

Idag har jag vandrat runt Rocksjön. Meningen var att vi skulle lyssna på en som berättade lite om vad som finns för arter och sådant runt och i Rocksjön men jag kunde självklart inte låta bli att prata med alla runt omkring mig...hehe. Det var ganska kul faktiskt, inte att gå runt Rocksjön och frysa utan att prata med folk som man inte brukar prata med. Sådant gillar vi!

 

Converse-gänget. Hehe. Det är faktiskt inte så smart att ha converse på sig när man ska gå runt en tråkig sjö och det är kallt. Det slutade med att vi inte kände tårna...

 

Sandras evil-min :) hehe. Hon och Nina mobbar mig för min msnadress. Jag var faktiskt jätteliten och cool när jag skaffade den och det var coolt att heta något annorlunda. Funderar faktiskt på att byta...inte så kul att skicka seriösa grejer till folk från den adressen...

 


Älskar mysiga hemmakvällar och söta hundar

Min helg har bestått av mysiga hemmakvällar och en del plugg, hehe, som vanligt. I fredags, efter tjat från i stort sätt alla jag känner, struntade jag i träningen och lekte med Gabbe. Det var så länge sedan och det är alltid lika kul att ses, i fredags bestämde vi oss för att ha en myskväll hemma hos mig. Det blev en del Greys anatomy och sedan kom Zara och hälsade på, det var sjukt länge sedan jag träffade henne också! Jag var självklart tvungen att titta på Idol också, jag är världens idol-tönt nu. Kan alla namn och hejar på Erik och Eddie såklart! :D

Igår kväll blev jag och Emma bjudna på tacos hos Nina, hur mysigt som helst! Hennes föräldrar och storebror Olof var också med (I know, Olof!) Sedan kollade vi på världens bästa film som jag nu har sett elva gånger...gissa? Twilight! Nu blev det så dumt med, vi blev bjudna på en spelning den 20:e november men då kan vi verkligen inte! Ofta vi skulle missa New Moon liksom?!

Nu my dear friends, ska jag åka till favoritstället! See you when I see you!

Ninas söta valp, Freja :)


RSS 2.0