Rom

De senaste dagarna har varit rätt intensiva, de har bestått av plugg, träning och något kul på kvällen. Man måste ju hinna ha kul också, inte bara sitta och plugga jämt (även om det känns som att jag jämt gör det) Något annat som är riktigt kul är att resan till Rom i april snart är fixad, Louise har bokat B&B och snart ska Ellen och jag köpa flygbiljetterna. Resan blir av!! Dessutom ska jag till Tyskland om 17 dagar. Heeelt sjukt! Vi åker till Rom den 7:e april, så det är ganska snart det med, det ska bli kul att se alla coola grejer i Rom och det ska bli riktigt kul att träffa Louise!

Snart ska jag till Rom och prata latin!! :D


Ge mig sommar!

Har precis varit ute och skottat snö, det är helt sjukt vad mycket det har snöat! Det är nästan lite jobbigt, man kan typ inte åka nånstans, det är kallt och jobbigt att gå ute. Jaja, det är väl bara att tänka att det snart är vår även om det känns som att all snö som finns aldrig kommer smälta.

Trots all snö och kyla är jag glad, har klarat av två tentor den här veckan och det känns nice! Nu är det bara att sätta igång och plugga till tenta nummer tre...så nu behöver ni inte sitta och undra varför uppdateringen är dålig. Måste hinna ha ett liv också ;) au revoir.

 


Duktigt va? :)


mm, chips!

Kom precis hem från en mycket trevlig filmkväll i Huskvarna. Det är så kul att man fortfarande kan umgås med dem man umgicks med när man var liten och att man fortfarande kan ha kul med dem. Vi åt chips, drack Pepsi och kollade på oceans thirteen och massa simpsons. Livet ju! Måste tyvärr lägga mig nu, har en pluggadag framför mig imorgon. Eller pluggvecka rättare sagt, jag är så trött på att aldrig vara ledig...inte ens under jul och nyår var vi det. Ibland suger det att plugga!
Natts


Tips!

Förresten, nu när jag ändå sitter här kan jag passa på att tipsa er och sjukt bra serier som ni bara MÅSTE börja titta på.
- How I met your mother. Ni har säkert hört talas om serien och min besatthet, kollade på fem säsonger på två veckor (I know...legendary!) Sjukt bra humor, klockrena karaktärer. Awesome!
- Lost, sista säsongen. Jag vet att många slutade titta på Lost när isbjörnar och svarta moln började komma fram. Det är bara att inse att serien inte är så verklig som man tidigare trott, när man väl har gjort det kan man börja titta på avsnitt 00, säsong sex. Det är en sammanfattning av allt som har hänt från första början, skitbra sätt att locka till sig fler tittare. Serien äger fortfarande! Don't give up!
Sen vet ni ju att det finns tusentals andra bra serier som Greys anatomy, Private practice, Desperate housewives, Heroes, Gossip girl, Ugly betty, True blood, Samantha who, Privileged etc.

Som ni kanske vet så är jag inne i min fantasyperiod, så ni som inte gillar vampyrer, häxor och dylikt kan sluta läsa ;)
- The vampire diaries. Såg att den hade premiär idag, vet inte vilken kanal men den är sjukt bra. Snygga både onda och goda vampyrer som man bara måste titta på. Intressant story (vampyrerna tål ju sol för sjutton!)
- Eastwick. Vet inte om den har börjat visas i Sverige, tror inte det. Är inne på sin första säsong i USA och är kick ass! Påminner lite och förhäxad men mycket coolare. Önskar att jag hade Joannas krafter! (jag vet, jag är världens tönt. Haha)

Nu fick ni lära känna the creepy me, haha. Hoppas min fina sammanfattning lockar er till den onda sidan ;) mohaha.

We've been thinking...

Ibland har man sådana dagar då man knappt orkar gå upp för att man känner att allt är meningslöst men ibland, till och med oftare har man sådana dagar då man bara längtar till att roligt man har framför sig, plus alla underbara människor. Efter att ha haft en pissig dag har mina vänner och jag bestämt oss för att göra våra liv roligare, släppa loss lite. Åka på en roadtrip. Ha ett stammisställe (som på How I met your mother) Ha kul! Chokladbollen och smoothien var bara pricken över i:et ikväll. Det kan inte bli bättre! Thank you guys.


Jag passar på att bjuda på mig själv. Ni skulle sett hur jag posade för min bror förut. Damn! I was on fire! ;)


Coffee addiction

Hello, my name is Jenny and I'm a coffee addict.
Ja, jag har blivit beroende. Trodde jag hade kontrollen och kunde sluta när jag ville men icke sa nicke. Det är svårare än jag trodde, saknar morgonkaffet så! Är så trött jämt. Buhu. Varför kan inte kaffe vara bra för tänderna?

Kortkort

Kan inte låta bli att skriva korta, tråkiga inlägg men jag har inga roliga bilder tyvärr. Efter fem timmars jobb på Dundret har jag börjat fundera på hur sjutton jag kommer klara mig i sommar. Det är klart, alla är hur trevliga som helst, tanterna älskar mig, jag måste erkänna att jag är rätt duktig men jag blir så sjukt trött och omotiverad! Det kanske beror på att det är ett jobb, ett jobb ska ju vara jobbigt eller hur? Anyway så blir det bara fem veckor i sommar, heltid dock men bara fem veckor. Hur skönt som helst att verkligen vara ledig hela juni, hakuna matata!

Jag måste bara berätta att jag har blivit beroende av How I met your mother, har kollat på fyra säsonger på två veckor. Det kanske inte låter som någon stor grej men kom ihåg att jag följer hundratrettiotvå serier till plus att jag har ett liv (har inte pluggat ordentligt på hur länge som helst!!! :]) Nu ska jag kolla på två avsnitt innan jag går och lägger mig. Nattinatts.

Biff eller icke biff?

Idag insåg jag att superbiffiga killar inte är speciellt snygga. Speciellt de som endast tränar överkropp, det ser ut som att deras ben inte kommer orka bära alla bröst- och armmuskler de har. Haha. Lagom är bäst! Som ni kanske förstår har jag varit och tränat, kom precis hem från Johns roliga pass och en halvtimmes styrka på gymet. Jag försöker träna 5-6 gånger i veckan vilket jag tycker att jag har lyckats väldigt bra med sedan skolan började i höstas. Mycket duktigt av mig! Det är faktiskt en fördel att jag tycker det är så sjukt kul, annars hade jag inte gjort det.

Och by the way, idag åt jag världens godaste hamburgare. Thanks Marshall! :) (yes, jag inser paradoxen i mitt inlägg)

Awesomeness

När man har träffat samma läkare i två år ca en gång i månaden snackar man inte sjukdomar längre. Då snackar man om vad man har gjort i helgen, vilka fester man har gått på och planerna för kommande helg. Haha. Jag kom att tänka på att jag alltid har haft konstiga relationer med folk man inte borde ha någon relation med. Till exempel, min körskolelärare, min danslärare och borde jag ens nämna ledarna på friskis?
Haha, det var dagens tankar. Ska plugga en stund till biologitentan nästa vecka, evolution är faktiskt rätt kul. Biologi är verkligen mitt ämne! Yey. Och som Barney skulle säga...I'm gonna go and just be awesome.

RSS 2.0