.

Det är så sjukt mycket som händer just nu att jag bara vill gå och lägga mig nånstans och sova i några år. Ingen förstår hur jag känner och som vanligt är allt mitt fel. Och nej det är inga humörsvängningar, detta har pågått i några veckor men jag har försökt tänka positivt och tänka på allt roligt jag ska göra i vår men idag går det bara inte...

Zzzzz

Har fortfarande stört mycket att göra, passar på att uppdatera bloggen nu när jag sitter och pluggar. Det blir jämt så, så fort jag sätter mig och pluggar kommer jag på hundratrettio andra saker jag måste göra. Det kan bero på att kemi och fysik är så ointressant att jag typ somnar så fort jag öppnar boken eller på att jag har två stora tentor nästa vecka som jag precis börjat plugga till. I vilket fall som helst så måste jag råplugga idag, imorgon och på tisdag. Suck. Men idag ska jag träffa Ellen, vi ska börja förbereda resan! Kan inte fatta att vi åker om lite mer än en vecka, ser fram emot Rom! PIZZAAA!


Haha, lamaste bilden på länge. Elina lyckades ta kort på mig när jag stod och spände mig. Ser ni mina biceps eller? ;)

Kick ass

Jag är så lycklig att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag har varit lite "ledsen" för att jag redan har sett Mika, han var så sjukt bra att jag har funderat på att åka till Luxemburg och Amsterdam i maj  för att se honom (helt crazy I know...) Elina och jag har till och med funderat på att åka till Frankrike i sommar men nu behöver vi inte det! Gissa vem som kommer till Peace and love i Borlänge!! Gaaah! Hoppas han kommer till fler festivaler i Sverige, I'll be there!

Och ja, jag inser att jag är världens tönt...men det får ni stå ut med :)


Mikas senaste låt till filmen Kick ass!

Thousand things to do

Det känns så konstigt att jag redan har varit i Tyskland och att jag snart ska åka till Italien. Tiden går sjukt fort, det är nästan så att man inte hinner med allt man både måste och vill göra. Dessutom är jag förkyld och har jätteont i min högra fot. Jag kanske glömde skriva om det förut men när jag var i Tyskland fick jag jätteont i foten, bara så där, jag har bara ont när jag går, inte när jag bara står på den men det är jobbigt ändå. Det är jättekonstigt och jag kan väl erkänna att det inte blir bättre av att jag tränar men jag ska kolla upp det på fredag! Hur som helst har jag sjukt mycket jag ska hinna med innan jag åker till Italien, måste hinna träffa Ellen, måste handla en del, packa, träffa Elina som kommer hem på fredag (yeeey!), plugga till två jättestora tentor och hjälpa till hemma. Så ni kan ju förstå hur stressad jag känner mig nu...tänkte bara att ni kanske ville veta det (Intressesmurfarna antecknar, haha) Sen när allt är gjort åker vi iväg och det ser jag fram emot! Det ska bli kul att komma härifrån igen, träffa Louise och bara vara i Italien! :)

Germania

Jag inser bara mer och mer hur jobbigt det är att ha blogg. Missförstå mig inte, jag tycker om att ha blogg, skriva och läsa gamla inlägg men jag är verkligen sämst på att uppdatera. Antingen har jag ingenting att berätta (inget intressant iaf) eller så har jag hur mycket som helst att jag inte orkar skriva...jaja, jag tänkte att jag skulle vara duktig och skriva lite om min vistelse i Tyskland :)

Åkte till Elina i onsdags eftermiddag och kom fram på kvällen, hon visade mig runt i Düsseldorf och alla gjorde inte annat än att titta på oss som gick runt med världens resväska kl 10 på en torsdagkväll när det är skitmycket folk ute. Haha, var tvungen att ta vara på tiden ju! Det är sjukt hur mycket folk det var ute på en torsdagkväll! Sedan åkte vi hem till Elinas värdfamilj som bor på ett jättefint område, kollade det området på wikipedia och det stod att alla som bor där tjänar mer än en miljon euro (!) per år. Det såg man ju nästan, alla hade jättefina hus med jättefina bilar och kameror överallt. Lite desperate housewives känsla fick jag också! De andra dagarna bestod av promenader vid Rhen, skogen och det lilla samhället där de bor. Har även ätit hur mycket goda bakelser som helst! Lyckades på något konstigt vis beställa glass med alkohol i också...tyskar förstår ju inte engelska!

I torsdags kväll åt vi världens godaste pizza på pizza hut och en underbar efterrätt, cookie dough med chokladsås (gillade inte såsen så värst) och vanljglass, mmm!! Sedan fick jag träffa två au pairer som Elina hänger med, eller en som hon hänger med och en annan som var lite skum. Haha. Fick prata engelska med en kanadensiska, det var lite läskigt. Det kändes som att allt man sa var fel men som tur var gick det över efter en stund!
I fredags kväll gick vi ut. Haha, det var kul! Fick träffa massa andra au pairer. Bl.a. en fransman som försökte prata tyska med mig...hahaha. På tal om fransman så var jag tvungen att köpa en t-shirt med texten "I love french boys"! De är så sjukt söta! Har aldrig tänkt på det förut men nu förstår jag verkligen vad Elina menar.
I lördags var det äntligen dags för MIKA! Jag kan inte säga annat än att det var helt underbart! Jag har aldrig varit så glad och ledsen på samma gång. Dels var jag glad för att jag fick se honom men ledsen för att det snart skulle vara över. Han var sjukt bra, bjöd på sig själv och var hur gullig som helst. Jag är nog lite kär i människan...
Måste även tillägga att även om det regnade lite ibland var det över 14 grader jämt. Och jag hade jättekul med världens bästa Elina :)



Black holes...

Jag blir alltid lite "skadad" av kurser jag läser, alla som umgicks med mig när jag läste latin känner nog igen det. Jag gick runt och snackade om latin och språk hela tiden, det blev nästan lite jobbigt sen när jag inte kunde umgås med de i min klass och inte kunde dra mina roliga latinskämt, haha. Nu läser jag ju massa naturämnen och har blivit lite "skadad" av dem också, eller egentligen inte, jag har lärt mig så pass mycket att jag förstår en del grejer som jag nog aldrig hade förstått för ett halvår sen. Det jag ville komma fram till är att jag har börjat kolla på National Geographic och Viasat Nature. Två mycket bra kanaler som visar en del läskiga program vid tio tiden, jag vet inte om vanligt folk tycker att det är läskigt...men jag som fick lite halvpanik när jag läste att solen kommer slockna får panik när de börjar snacka om svarta hål som har så pass stor dragningskraft att vi kan sugas ut från jorden och in i det svarta hålet. Skitcreepy ju!


Fattar ni hur creepy jag tycker sånt är? :s usch.

Saknar, längtar etc...

Det är så tråkigt att tiden inte räcker till att uppdatera bloggen, det finns alltid något annat som jag måste göra så det blir aldrig av. Har knappt tid att svara på mejl eller ens sitta vid datorn som en vanlig människa...suck. Å andra sidan är det ganska skönt att alltid ha något att göra, har inte varit uttråkad på hur länge som helst och det tycker jag är ganska positivt :) Idag har jag faktiskt träffat två "gamla" kompisar som jag inte träffar så ofta. Först åt jag lunch med Lina på Bernards, det var jättetrevligt! Vi hade en del att ta igen och jag kom på att jag har saknat människan lite, jag saknar alla mina gymnasiebuddies! Det är så synd att man inte hinner/kan träffas så ofta :/ På eftermiddagen efter att ha suttit och pluggat på bibblan (mycket duktigt av mig) gick jag som vanligt på Johns pass och sedan på gymet med min högstadiebuddie Hubbe. Jisses vad jobbigt det var! Kommer nog känna det imorgon...men det är gött att se hur mycket man har förbättrats sen man började träna i höstas, helt sjukt! Kan ta nästan tre gånger mer på alla maskiner och jag känner att min kondition är på topp just nu, kanske dags att gå ut och springa med lillebrorsan? (han har världens bästa kondition! har tränat fotboll och allt möjligt sen han var 6 år! Grym är han!) Nog om mig och min träning, dags för mat!

Förresten, har jag nämnt att jag ska se Mika nästa vecka?! Har jag nämnt att jag längtar så jag dör och att jag samtidigt är så nervös att jag typ...dör? Gosh!
H-O-T!

Xynthia...

Jag som trodde det började bli vår nu...det är tydligen en storm som passerar, den heter Xynthia. Haha. Anyway så är det inte långt kvar tills jag åker till varmare breddgrader så det gör inget, det är bara lite jobbigt när det både blåser och snöar...Anyway, när bussen fastnade i snön i morse satt jag och lyssnade på Mikas första skiva, jag har inte tänkt på hur bra den är innan. Alla hans texter är så sjukt bra, det ska bli riktigt kul att se mannen live! Måste bara lära mig alla låtar först...

Ge mig :)





RSS 2.0