Update

Uppdateringen har inte varit den bästa men jag har faktiskt något att skylla på! Jag har haft sjukt mycket att göra, det vill säga, att jag har pluggat konstant sedan i söndags. Hade det inte varit för att vi har så kul i skolan hade jag nog inte klarat av basåret. Det är egentligen inte så mycket, riktiga tentor är säkert mycket jobbigare men det är faktiskt jobbigt och stressigt att ha två prov varje vecka! Sandra och jag har varit tvungna att råplugga kvällen innan provet tre gånger nu. Hehe. Så duktiga är vi! Det positiva är att vi pluggar skitbra tillsammans, hade det inte varit för vårt råpluggandet på Georges kvällen innan fysikprovet hade jag nog fått ig istället för vg! Det har hänt att vi har suttit i skolan till kl 9 på kvällen, det var så sjukt läskigt. Vi satt och pratade om skräckfilmer och så släcktes alla lampor (lamporna i skolan släcks med jämna mellanrum på kvällen om man inte rör sig) Jag trodde jag skulle dö! Det var skitläskigt! Eller som när vi satt och pratade om One Missed Call, den jätteläskiga japanska filmen som handlar om att man får ett samtal och så får man höra hur man ska dö, och så ringde Sandras mobil! Haha. Hjärtattack eller vad?

Och nu undrar jag varför Will Smith måste dö i alla filmer han är med i? I am Legend, Seven Pounds. Sorry om jag spoilade nu men why?!

Hade gärna laddat upp en väldigt klockren bild på Sandra när hon sover med öppen mun men det känns lite taskigt. Ni får se en bild på en svamp vi hittade i vår naturruta istället. Haha.



Kommentarer
Postat av: sanda

2009-11-07 @ 17:41:39
Postat av: sandra

haha sorry att jag somnade :P

2009-11-07 @ 17:42:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0